1. 101.
    +5 -2
    Üniversite yıllarındaydım... yalan atmanın alemi yok, ülkenin cinsel durumu belli. lisede kız gibemediğimiz gibi üniversitede de bölüm yüzünden kıza hasrettik... adam arkadaşların, taşak kokan muhabbetlerinde bira içmekten başka bi skim yaptığımız yoktu ve ben hala milli olamamıştım. Milli olmaya en yakın yaşadığım şey, yazın kemerde tanıştığım rus milf'le yiyişmekti ama kaltak vermemişti.
    bizde ne yapalım elimiz skimizde geziyorduk. o sıralar da hayatımı gözden geçiriyordum. değil skecek bir kız, aday bile yoktu amk...
    eskorta verecek param da yoktu, kararımı vermiştim, karaköy kerhanesine gidecektim...
    Önce bir keşif gezisi yapayım dedim, malum hakkında yıllardır birsürü söylenti vardı, yok 60 yaşında karılar var, yok sen gibene kadar seni skiyorlar falan. dedim hazırlıksız olmayalım amk, atladım gittim. sokağın başında kerhane tatlısı satan bi adam bile vardı mk... onu görünce gülmeye başladım tabi, neyse o meşhur demir kapı ve kapıda kimliğe bakan polis... polis suratıma, bakmadan "geç geç"dedi sertçe, bende içeri girdim.
    iki sokak, sokağın önünde evler, evlerin önünde karılar... başlarda güzel ve genç olanlar, sonlara doğru ise o şehir efsanesi teyzeler...
    Bi kadına uzun bakarsan, hemen laf atıyolar, bide çok değişik bir jargonları var, insan hayret ediyor.
    Neyse sözde keşfe gelmiştim ama gelmişken skelim dedim. en başta bi sarışın, genç ve güzel bi hatun vardı, onu gözüme kestirdim ve yanına doğru gittim.
    geldiğimi görünce koluma girdi, "gel canım yukarda bi güzel sevişelim" dedi.
    bu sırada önünde beklediği eve girmiştik, girişte pekekent oturuyordu, devlet dairesi gibi bide masası vardı dıbına koyim...
    herife 45 tl'yi verdik, gavat abi "sen 1 nolu odaya çık, hatun gelecek" dedi.
    Çıktık odaya ama, heyecandan öleceğim, o kadar abazan yıldan sonra, kanlı canlı karı skeceğiz amk az mı...
    bu sırada yan odadan da,"kocacığım, ah oh"gibi sesler geliyordu, bende yatağa oturdum bekliyordum.
    ufacık, kırmızı badanalı, pis bir odaydı. yatağın karşısında büyük bir ayna(fantazi için), duvarda da 70'lerden kalmış bir çıplak hatun posteri asılıydı... bu arada mını sktiğimin karısı gelmek bilmiyordu, bekle bekle sıkıldım... kapıyı açtım, aşağıdaki gavata
    "abi kız nerde ya" dedim, herif ise"geliyor geliyor, sen bekle"dedi. gavata 1 lira verdim, bi su getirir misin dedim, heyecandan boğazım kurumuştu.
    gavat suyu ve para üstü 50 kuruşu da getirmişti, vay mk gavata bak, iyi yürekliymiş amk.
    sonunda karının topuklu ayakkabı seslerini duydum, sonunda geliyordu...
    kapıyı açıp içeri girdi ve "soyunsana"dedi direk.
    ben zaten boxer'a kadar çıkarmıştım, onu da çıkar dedi.
    Çıkardım ama önce bahşiş istiyor. 10 tl verdim, 10 daha verdim, hala istiyor, dedim öğrenciyim amk al son 10 liram daha. böylece karıya 30 tl vermiş oldum.

    Nihayet karı rahatlamıştı ve beni süzdü, gülümsedi. sanırım beğenmişti. karaköyün standard kamyoncu takımından sonra tabi beğenecek amk, vücut yapılı, kaş göz yerinde, 20 yaşında bir genç.

    Neyse olaydan sonra bi gidişim var yurda, uçuyorum amk, sonunda kadın skmiştim... o olaydan sonra kızlara karşı olan güvensizliğimde geçmişti ve iyi bir skici olma yolundaki ilk adımımı atmıştım.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Rez alayim bari gazlaniriz.
      ···
   tümünü göster