1. 26.
    +2
    ENTRYLERi OKUMADIM GÖZLERiM KALDIRMAZ
    7 yıl sevdim yalan oldu koskoca bir yalan.
    içki içmedim sigara içmedim cumadan pazara işte çalıştım it gibi. hafta içi de sabah akşam ders çalıştım. arkadaşlarım karı kız gibme işi dedi ben bekledim dıbına koyim mal gibi eşime saklayım kendimi dedim. Yalan atmadım bir çocuk düşünün zorluklarla büyüyen babası işci ve kendi halinde olan öyle büyüdüm amk.

    Ne oldu sonra onların 4 evleri 2 arabaları vardı abisi son model bmw ile geziyordu ailesinin gözü yüksekteydi ben kötü oldum amk kız para gözlüydü ama sorsan para en son işti.
    Ottan taktan sebeplerle ayrıldı kara harp okuyan birisiyle nişanlandı. Yandım lan böyle aşk kalpte diyorlardı yalan aşk ciğerde bir yangın. çok ağladım erkekliğe sığmaz demedim. çok düşündüm her yolu denedim ayrıldıktan sonra bi kaç kızla yattım 4 kişiyle çıktım olmadı unutamadım koydu bana. her şeyi gibtirettim umrumda değil onca hayal vardı gitti.
    Çocuğumuz olsun diye hayal kurardım o ortak olurdu benim duama bir başkası şükür edecek bir gün buna yanıyorum. kucağına bebeğini aldığında ben değil amk bir başkası gidecek yanına alnından öpecek bir başkasına ait telli duvağı giyecek ben buna yanarım bir ömrü zehir ettiler.

    edit: ben de hırs yapıp hukuk kazandım 1. sınıfım onların yanına bırakmadım amk. onun kocası sıradan bir asker olup ondan bundan emir alırken ben başı dik yalnızca vicdanına hesap borcu olan uluslararası bir hukukçu olacağım.
    ···
   tümünü göster