1. 51.
    +16 -1
    gelmiyordu beyler, lanet olsun, bacın gibem gelmiyordu lan. yağmur altında mala dönüştüm. sümük oldum lan bildiğin üstüm başım battı üçü çeyrek geçiyordu sanırım. bende çömelmişim mal olmuşum resmen salyangoz gibi boynu bükük önüme bakıyorum.

    birden kafama yağmur yağmamaya başladı. kaldırdım başımı ve bir çift çekiğimsi gözle karşılaştım beyler. hala unutmuyorum lan bakın kötü oluyorum. yorgun bitkin olan ben, nerden bu enerjiyi aldığımı bilemeyerek fırladım ayağa kolundan tuttum sıktım bunu nerdeydin diye bağırdım gelen geçen bir kaç kişi bakıyordu. ecrinse gözlerini kısmış, neye uğradığını şaşırmıştı.

    ben sana gelicem demedim ki dedi. lan daha çok sinirlendim bak yine sinirlendim!
    ben de ama geldin benden mi hoşlanıyorsun dedim bin bin sırıtarak ne münasebet gibisinden baktı bana pis pis bırak kolumu gidicem diye bağırdı la hiç utanması da yoktu çirkefin.

    aslında kendime itiraf etmesem de tam istediğim kız tipiydi. açık sözlü ve cesur. kaşlarını çattı bana, benimde bir anlık boşluğuma geldi heralde gevşettim sanırım kolundaki elimi kendini kurtarıp arkasını döndü yürümeye başladı kara şemsiyesiyle. ben de kızı bulmuşum kaybetmek istemiyorum koştum arkasından böyle kolumu attım omzuna artık neyime güvenip yaptım bunu bilmiyorum amk.
    ecrin de sinirliydi zaten bi de üstüne kolumu omzuna atınca iyice kızdırmış oldum onu muhtemelen ki bacağıma sert bir darbe yedim.

    ecrin trabzon'un topraklarından olduğunu çok belli ediyordu aslında fiziksel değil, kişilik özellikleriyle. karadeniz gibiydi. bir öyle, bir böyleydi...

    her neyse ecrin tekme atınca canım yandı tabi acıtasyon yapıyordum bende kaç saattir bekliyorum falan gibisinden. dedim ya karadenizli diye, hemen yumuşadı ecrin. tabi ki bana ah canım vah canım yapmıyordu. soğuk ses tonuyla gidelim haydi o zaman dedi.
    ···
   tümünü göster