1. 26.
    +11
    adını sordum ecrin dedi.(hikayedeki tek takma isim bu ve kendi adımdır panpalar)
    ben de ali dedim. başını salladı kediyi okşamaya devam ederek. kedi de mal mal sesler çıkarıyordu amk ıkınıyomuydu doğuruyomuydu anlamadım bişey ama doğurmadı yani. en azından yanımızda.

    sonra ecrin ellerimi yıkamam gerek dedi gitti. gittikten sonra şöyle bi düşündüm bunu. hani aman aman özellikleri olan bir kız değildi karşımdaki. kumral uzun saçlı beyaz tenli 165 boylarında bir kız. biraz da somurtkan denebilirdi. hafif çekik kahverengi gözleri vardı sanırsam. tabi bunu konuşurken falan anlamamıştım çünkü yüzüme bile bakmıyordu. bana çemkirirken incelemiştim, ordan hatırlıyordum.

    sonra sınavlar mınavlar derken araya 15 tatil girdi. ben tabi mal oldum kızı düşünmeden edemiyorum. facebook twitter falan kullanmıyorum ben tabi zaten o zamanlar bu kadar yaygın değildi. işte forum siteleri falan çok tutuyordu. erkekler counter,gta kızlarda sims falan oynuyordu genellikle. sosyal paylaşım sitelerinin bu kadar taku çıkarılmamıştı.

    ben tabi arıyom kızı hakkında bişeyler bulabilmek için. niye aradığımı da bilmiyom ha güzel desen aman aman değil, normal. zeki desen doğrusunu söylemek gerekirse o zaman bunu bilmiyordum. yani kız hakkında sebepsiz yere bişiler öğrenmek istiyordum aklımı meşgul ediyordu ecrin.

    hiçbirşey bulamadım.
    ···
   tümünü göster