1. 22951.
    +3
    Okurken kendi gönül işlerimden çok senin gönül işlerine sevindim, senin üzüntülerini kendi üzüntülerim kadar içten yaşadım zaman zaman, "o kızı üzersen amk senin" diye ekran başında diziye karışan amcalara döndüm, okumaktan uyuyamadığım geceler oldu, bitmesin diye okumamaya çalıştığım anlar oldu ve an itibariyle dayanamadım bitirdim.

    Aşk-sevgi duygularını içten anlatışın kendi yaşadığımda hissettiğimden bile daha sıcak daha anlamlı hissettirdi, nasıl bu kadar içten olabiliyorsun anasını satayım? Arada drama queen olduğunu düşünsem de sen de bu şekil bi delikanlısın, saygılar :D

    Normalde fanboy'luk yapacak, kimseye fazla değer verecek adam değilim ama okurken abimmişsin gibi sevdirdin kendini. Umarım askerden sağ sağlim dönersin şafak sayıyoruz burada *

    Anonimliğine değer veriyorsun hakkındır elbette ama düğününe davet etsen sözlüğü milyonlar akın eder düğüne, herkes bi lira atsa çeyiz-düğün-ev falan alayını kurarız sana haberin olsun, hatta çağırırsan bizzat bir tam takıcam ulan ;)

    Umarım mutluluğunuzu hiçbir şey bozmaz, diyorsun ya aldığım onca beddua etki gösteriyor olmalı diye, bu sözlükten alığın hayır duaları ile karmanın dıbına koymuş olman lazım şimdiye kadar, kafan raad olsun.

    Teşekkürler paylaşımların için, bi renk kattın, hayırlı teskereler hacuvat
    ···
   tümünü göster