1. 2551.
    +1 -2
    aga, ben 2. devrenin başından beri fenerin ve galatasarayın maçlarını tvden takip ediyorum.
    fener bildiğin oynamayarak maç kazanma peşinde. ilerde basıp kaos oyunu oynayarak konya maçını kazandılar, ki iki gol de şans eseri gelen gollerdi, biri duran toptan olmak üzere, eskişehir maçında adam akıllı ileri çıktıkları pozisyon yoktu, sivas maçını izleyemedim ama kaybedince ortalığı velveleye verip geçen haftaki makı kaktırarak kazandılar. durumları yaş yani, göze güzel gelen futbolları veya sistemleri yok, orta sahada pas trafiğini bozarak, ilerdeki oyuncuya yolluyorlar topu, ilerdeki oyuncu da allah ne verdiyse kaleye vuruyor. doğru düzgün pas yapabilen takımlar feneri domaltma fırsatına sahip oluyorlar.
    galatasaray, iç sahada çok iyi ama zütleri kalkmıştı dediğin gibi, antalya maçında hafta içi berabere kalıp da lig maçında yenilmek nedir allah için aq. a2 takımımız berabere kaldı as takımımız yenildi.
    haftaya beşiktaşı içerde yenersek şampiyon oluruz, beşiktaş da ikinci olur. ahan da yazdım
    ben siyaset kısmını ne bilirim, ne takip edebiliyorum ama oynanan futbol bu yönde. fener haftaya olan maçı da kazanıp çöküşe geçer, oyuncular hırslı ama kondisyon olarak yerlerde hepsi. emre dediğin adam 65ten sonra oyundan düşüyor, alves her maç net 2 topu kaçırıyor, forvetleri zaten sakatlandı ardarda, volkan dediğin adam kaleye gelen her topu içeri alıyor, bi tane de kel rta sahaları var, o da it gibi koşuyor ama beşke yaptığı bişey yok.
    edit: lan berabere kaldık 2 puan kaybettik yanlış yazmışım onu
    ···
   tümünü göster