1. 126.
    +5
    beyler ben de anlatayım bi tane.

    lise sondayım. tabi o sene üni sınavı olduğu için dersane erken başlamıştı. ağustosun ortasında dersaneye gidiyodum. neyse tabi havalar sıcak. kısa kollu tişört, altıma da şort falan giyiyorum tabi hava sıcak diye. neyse bizim dersanede de sınıflar züt kadar amk. bi de her katta 10 tane falan sınıf var ve küçük bi hol var bi de tuvalet kabinlerinin olduğu bölme var. yani genel olarak bir katın kendi havalandırması yok ve hol de cam kenarı olmadığı için havalandıracak cam da yok amk dersanesinde. sadece sınıflarda var camlar. neyse bu bilgiyi neden verdiğime sonra gelecez.

    sınıfa girdim, duvar kenarına oturdum. hoca geldi işte. hava da acayip sıcak. dedik hocam klimayı açalım. açtı hoca. dıbına kodumun sınıfında da öyle bi yerde ki klima direk duvar kenarında oturanların üzerine üflüyor. benimde üstüm falan kısa tabi. nasıl üşüyorum amk. vücudum zaten üşüyo en son ayaklarım da üşümeye başladı. ve en sonunda o lanet karın ağrısı başladı amk. nasıl gurulduyo karnım anlatamam. bi gaz basınç yapıyo zar zor tutuyorum amk geçiyo. sonra 10 saniye sonra bi daha geliyo ve durmadan gaaaarrrjjjj guuuurrrrjj diye sesler çıkıyo amk. en sonunda dayanamadım hocadan izin aldım gittim tuvalete. o sırada da dersin bitimine epey az kalmıştı. çabucak sıçmam lazımdı tuvalette. girdim hemen bi kabine. alaturka amk hepsi. zaten acaip bastırıyodu hemen indirdim donu güç bela çömeldim ve o basınçla beraber baaaaaaaam güüümmmmmmmm çatuuur çutuuuur diye bi güzel sıçtım. ama o an nasıl rahatladım beyler anlatamam. bi baktım tuvalet epey dolmuş. girmeden önce selpak almıştım taret musluğuyla falan iyice temizledim. sorun yok. sifonu da çektim ama bi türlü gitmiyo amk. sonra zil çaldı millet tenefüse çıktı tabi tuvalete insanlar doluştu bi anda. nasıl bi koku var tuvalette beyler anlatamam. her giren "ulan biri fena sıçmış ha ahahahah" falan diyo amk ben de utancımdan çıkamıyorum kabinden. tenefüs bitene kadar bekledim amk. ama taklar hala hafif duruyor tuvalette. ben de sıçtığım için rahatladığım için ve üzerimde tak mok olmadığı için giberim lan diyip çıktım. ama koku halen geçmiş değil. dedim nasılsa kimse anlamaz doğruca gittim sınıfa. acayip rahatım tabi.

    sonra bir sonraki tenefüs çıktık yine dışarı. en başta dedim ya hani dersanede havalandırma yok doğru düzgün diye. amk bütün o kat benim tak kokumla dolmuş durumda. ahahah ulan hem utanıyorum hem gülmemek için zorluyorum kendimi. nasıl kokuyo ama anlatamam. bütün kat sayemde tak kokmuştu. sonra müdür geldi tuvaletin önüne, hizmetlilere bazı talimatlar falan verdi. sonra baktı baktı kim yaptı bunu falan dedi tabi ben sanki az önce orda hunharca sıçan insan değilmiş gibi güldüm geçtim ama acayip utanmıştım amk.

    bu da böyle bi anımdır.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster