1. 17551.
    +1 -1
    işte değilmisin sen amk yemek arasında geldin herhalde git işine odaklan bin biz bekliyoruz.tolga reyizin dertler derya olmuş herhalde ;)

    sorulara gelince:1-bitince casting yapıcakmısın ? yap bak lütfen ölürüm meraktan amk. gelir bulurum seni castingi kendim yaparım.ehehe.
    2-Saçların hala uzun mu lan? uzundan kastım bundan uzun mu mesela http://www.sosyalmekan.ne...ds/yakigibli-erkekler.jpg ?
    3-askerliğini yaptınmı kaçakmısın aga hemen ihbarı basarım as.iz.ler gelir alırlar ;)
    4-seni ne zaman everiyoruz yokmu gözüne kestirdiğin biri amk

    teorim:ebru seni fena gibicek gibime geliyor.öyle bir şey bekliyorum.ceydadan ses yok amk bırakıp gitti oda çıkar belki diye düşünüyorum.zaten bana kalırsa seni etkileyen bi olay olmuşda öyle yazmaya karar vermişsin diye düşünüyorum.sonucta aradan o kadar yıl geçmiş durup dururken yazmak bilmem garip olurdu.ama iyiki yazmışsın tsi iyiki varsın panpa.

    Sanırım senin yerinde olsam tam tersi bir hayatım olurdu.ama bu hayatı yaşamak isterdim gerçekten hayat dediğinde bu zaten acısı tatlısı sevinci hüzünü olucak.bütün duyguları tadıcaksın ki yaşlandığında hep gençliğini arıyacaksın bu günlere geri gelemiyeceksin.Geçmişin ile ilgili bir keşke yoksa sen mutlu bir adam olarak ölürsün.
    ···
   tümünü göster