1. 14651.
    +6 -2
    http://fizy.com/#s/3xp4qn

    Dudaklarımı zor ayırdım onunkilerden..ıslak, sesli bir vedalaşma oldu..nefes almayı bile ertelediğimi dakikaların ardından ilk kez göz göze geliyorduk..

    Elimi pembeleşmiş yanağında, alnında, yarı aralık göz kapaklarının üzerinde gezdirdim..

    Kız yeniden hamle yaptı beni yaklaştırmak için..direnmedim..ama yine rotamı değiştirdim..saçlarıyla perdelenmiş boynuna gömdüm yüzümü..yavaş yavaş araladım perdelerini, o sırada bluzunun askısı da sıyrılıverdi omuzlarından..pürüzsüz tenini, bir parmak en fazla ne kadar hissedebiliyorsa, o kadar hissetti parmaklarım..dayanamadım, oraları da boğdum öpücükere..sonra boyna döndüm tekrar..

    Vücudunu tatlı, belli belirsiz kasılmaları..fondaki sessizliğin yerini almaya başlayan heyecanlı soluklar..damarlarının içinde hızlanmış kanın yüzüşünü bile hissedebiliyorum sanki…

    Dakikalar sonra, yine sarmaş dolaş, yine yarıdan fazla çıplak..eteğini beline sıyırıp, altımda takser ile gecelerdir rüyalarıma giren bacaklarının arasına, bu kez ben girmiştim..

    Altından girip üzerinden çıktığım, avuçlarımın, dudaklarımın arasında defalarca kıstırdığım göğüslerini, ne yapsam da daha fazla sömürebilsem diye çıldırıyordum içten içe…yutasım geliyordu her öpüşümde..o, altımda fıkır fıkır oynayıp ben de tempo gözetmeksizin, tamamen doğaçlama bir şekilde üzerinde gidip geldikçe, vücudum genişliyor gibi oluyordu sanki..her temasta biraz daha yükseliyordum göğe…eve bir şeyler geliyordu..bu belli..bir şeyler yukarıya doğru hareket etmekte..bir volkan patlayacak birazdan..

    “Titreyerek-sarsılarak-zangırdayarak boşaldım” gibi kalıplar inci sözlük sayesinde bin edildiği için (: burayı nasıl tanımlasam bilemedim ama müthiş bir fiziksel zevk anı olduğunu bilin istiyorum..

    Sevişmek güzeldir…sürtünerek, donunuza boşalmak bile bu kadar güzelken..ciksin nasıl bir halet-i ruhiye olduğunu varın siz düşünün..
    Her ne kadar, dünyanıza yeni bir güneş doğmuyor olsa da, insan oğlunun dünya üzerinde alabileceği en büyük fiziksel zevk anıdır orgazm..

    Eğer bunu, sevdiğiniz bir partnerle, gerçekten hissederek yaşasanız, bu kez o fiziksel zevke ruhi zevk de iştirak edeceğinden, gerçek bir vuslat yaşayabilirsiniz..

    Ha, gerçi bana hala “sevdiğin insanla sevişmek mi, yoksa fenerbahçenin Avrupa kupasını kazanması mı?” diye sorsalar, Fenerbahçe derim orası ayrı,

    Deividin, chealsea maçında önümdeki kaleye 35 metreden astığı füzeden sonra çıldırıp ağlamıştım mutluluktan.. (:

    En son da 90+4 dörtte antepe altığımız golden sonra öyle çıldırdığımı hatırlıyorum 2 sene önce, önümdeki korkuluklar olmasa sahanın içine düşmüştüm kesin (:

    Bazı şeylerin yeri başka oluyor tabi..aşk var, Fenerbahçe aşkı var..

    Neyse..

    Bu derece tutkulu bir boşalmayı ben de beklemediğim için sonrasındaki saniyelerde epey ambale oldum..kızın üzerine çöktüm..nefes nefese kendimi toparlamaya ve az önce yaşadığım deneyimi sindirmeye çalıştım..

    “yatağa geçelim mi?” diye fısıldadım zorlukla..

    “tamam” dedi..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster