/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7 -4
    Öncelikle şu konuya bir açıklık getirelim. Türkiye Cumhuriyeti, Erdoğan'dan çok yoruldu. Ekonomi rezalet bir durumda. Enflasyon %300'e kadar gidiyor. Hayat inanılmaz pahalı. Türk lirası her geçen gün daha da çok değer kaybediyor. Zamanında televizyonlarda 2'de gördüğümüzde şaşırdığımız dolar şu an 20'ye dayanmış durumda. Kısacası Erdoğan'ın 5 sene daha ülkeyi yönetmesi demek ekonomik krizin artık Türkiye'nin bağımsızlığını tehdit edecek hale gelmesi demektir. Şu an mevcut 13 milyon sığınmacı ve kaçak sayısının 20 milyonu aşması demektir. "O yüzden seçim 2.tura kalırsa Erdoğan'ın karşısına kim çıkarsa çıksın o adayı tercih etmek zorundayız." Ayrıca yeni gelecek hükümeti değiştirmek mümkün olacaktı, bir erken seçime bakar. Ancak bu seçimi Erdoğan'ın kazanması halinde önünü kesmek artık mümkün olmayacaktır. Umudunuzu kesin ve yurt dışına gitmenin yollarını arayın.

    ilk tura gelelim. Solcu olabilirsiniz, sağcı olabilirsiniz, komünist olabilirsiniz, milliyetçi olabilirsiniz ancak bu o kadar kritik bir seçim ki Türk milletinin yapması gereken tek şey egolarını, ideolojilerini bir kenara bırakıp memleket için en hayırlısı neyse onu tercih etmektir.

    Ben 16 yaşından beri Türkçü birisiyim. milletvekilliği için de oyumu gözümü kırpmadan Zafer Partisi'ne oy vereceğim. ideolojilerime göre hareket ediyor olsaydım da benim için Sinan Oğan'dan daha iyi bir aday hiçbir zaman yok. Ben Sinan Oğan'ı sadece şu an değil, ismi bile bilinmezken 4 yıl önce bile destekleyen birisiydim ve halen öyleyim.

    Ancak dediğim gibi bu seçim ideolojilerimize ve egomuza göre hareket etme seçimi değil, ölüm-kalım seçimi. Bu seçimi kazanmayı gerçekten HAK EDEN bir aday varsa o da Muharrem iNCE'dir. Birbirimizi kandırmayalım, adam gerçekten hak ediyor.

    Konuşması, vizyonu, mantığı, siyasete yeni bir bakış açısıyla bakması; ekonomi, deprem gibi sorunları nasıl çözülebileceğine kadar anlatması, Atatürk sevgisi, sığınmacı ve kaçakları vatanlarına gönderecek olması benim iNCE'ye gözümü kırpmadan oy vermem için yeterli sebepler. Çocukluğundan beri Nihal ATSIZ okuyan birisi olarak, Deniz Gezmiş'i savunan birisine oy vermekten asla gocunmayacağım. Çünkü ideolojilerimiz bir yere kadar. "Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır." - Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK. Muharrem iNCE, bugün objektif olarak o koltuğu sonuna kadar HAK EDiYOR. Bir dahaki seçime belki fikrimiz değişir ama artık Türk milleti kılıçdaroğlu, bahçeli, erdogan gibi eski kafalı siyasetçilerden çok yoruldu. Artık iktidarda Muharrem ince, muhalefette Sinan Oğan'ın olduğu siyasete yeni bakış açısıyla bakan siyasetçilerin olduğu bir Türkiye'ye ihtiyacımız var...

    (bkz: hem ben aday olacam hem de kimse aday olmayacak)
    Tümünü Göster
    ···