/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 551.
    0
    Hızlı yaz amk hadi
    ···
  2. 552.
    0
    Hadi laa
    ···
  3. 553.
    +50
    ekrana baktım. 2 cevapsız arama vardı. ikisi de Seda'ya aitti. Aradım ve sesi biraz kısık geliyodu. (bu arada var ya altıma sıçtım var ya acaba hücüm yeleğinin azizliğine mi uğradık diye). Meğerse sesinin öyle olmasının nedeni hasta olmasıymış. Derince bir ohh çektim.
    Konuşmanın devdıbında:

    Seda :-
    Ben :+

    -: Hastayım biraz ya ondan.
    +: Geçmiş olsun canım ne oldu ?
    -: Aylık ya bakma kusuruma sen. Bişey dicektim sana.
    +: Tabiki buyur.
    -: Hani şimdi şey olayı imkansız ya. Ben seni içimde bana değmeni istiyorum.( bunu söyledikten sonra o kadar tatlı güldükü)
    +: Dışarda konuşalım mı bunu, kahvaltını yaptın mı?
    -: Yok dışarı çıkmayalım. Sen bize gel bizim kızlar dışardalar. Benim durumumdan dolayı dışarı çıkmadım. Yani anlayacağın ev boş.
    +: ilk defa eve atıyo birisi beni. ( beraber güldük ve benim haşmetli şimdiden ayaklanmıştı.)

    Beyler ben hemen gittim bi duş aldım. Dün geceden kalan alkol kokusu gitsin diye. Şimdi kızın yanına öyle de gidilmezdi. Hemen gittim. Üstümü başımı giydim tabiki uğurlu şortumu. Saçımı başımı kuruladım, parfüm falan. Sonra kalan son 3 tl ( Beyler az daha hayatımın hatasını yapıp 3 tl ile kızı kahvaltıya çıkarıyodum. ) 'mi de koydum cebime. Çıktım Sedaların evinin kapısına kadar yürüdüm ve aklıma zehir gibi bi fikir geldi. Yan taraftaki bahçe kapısından içeriye girecektim. Sağımı solumu gözlemledim ve pembe panter gibi yavaş adımlarla gittim. iyiki kapı açıktı( zaten çok sıcak kapatmazlar diye düşünmüştüm). Girdim içerii Aşağı kattaki odaya baktım, yoktu. Aklıma mutfak geldi ve oraya doğru sessizce yürüdüm. Seda tüm güzelliği ile krep yapıyomuş bana. Yavaşça arkasından yaklaştım ve beline elimi sarark sessizce böh dedim. Bi an Çok korktu ama hemn arkasına dönüp 1-2 saniye sonra olayı kavradı ve dudağımaufak bi öpücük konsurdu. Lakin fazla ilerlemedik orada çünkü nimet var yani pampalarım. O arada Sen içeri geç önce bi kahvaltımızı yapalım. dedi. Başımı sallayarak onayladım ve geçtim içeri. Masanın üstü kahvaltılıklarla dopdoluydu. 2 dk içinde ve hadi başlayalım gibi bişey demişti. Yanıma doğru sokuldu ve dip dibe kahvaltıyı yaptıktan sonra hep sen mi sert davranacaksındedi ve Elimden tutup beni bi odaya soktu. Geçtik oraya elime bi sigara verdi beraber içelim diye. Sigaramızı içtik ve Hazır mıyız?demesiyle cevap beklemeden yanıma geldi ağır ağır yanıma sokuldu. Çok tatlı bi konuşması vardı(Pikaççu karı kaçıyo gibi bi ses tonu vardı). Yavaş yavaş soyunduk ve daha önce farketmediğim göbeğindeki pircing'i ve omzunda ki örümcek dövmesini gördüm. Çok ciksiydi. Buarada daha önce sütyen çıkarmadığımdan dolayı mal gibi kalırım korkusuyla ben karışmadım. Kendisi çıkardı ve süt beyazı memelerine yağıştım. Hemen ben altta o üstte olacak şekilde kucağıma oturdu ve yavaş yavaş haşmetlime sürtündü. Zaten ayakta olan kerata temelli kaskatı kesilmişti. Birbirimizin üstünü soyduk ve ağırca gitgele başladım derinliklerine. Kendimden geçmiştim. Bir yandan o kadar güzel inlemesi bir yandan geliyorum lafını duyduktan sonra kendime geldim. Ardından dahada hızlandım ve yalnışıkla içine döktürmüştüm. Fazla takmadım aslında. Zaten gidiyordum Belki Balıkesir'de karşılaşırdık...

    -- Edit: Beyler devamı Eve dönüşteki bir partlık aksiyon dolu anım var hikayemiz burada bitmiştir. Eğer ilgi olursa son partı atarım.

    -- Edit: Son şukularınızı toplayalım beyler emeğim helal olsun hepinize.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      At muallak at
      ···
    2. 2.
      0
      Bişi sorcam mümkün mü Balıkesir in neresinden aq söle
      ···
    3. 3.
      0
      At son partı panpa güzel hikaye olmuş
      ···
    4. 4.
      0
      atsana gavat
      ···
    5. diğerleri 2
  4. 554.
    0
    Re sayfa 24
    ···
  5. 555.
    0
    Rez 146
    ···
  6. 556.
    0
    Rezzers
    ···
  7. 557.
    0
    At panpa
    ···
  8. 558.
    0
    Hadi patlat son partı
    ···
  9. 559.
    0
    Rez alin beyler kiz kesin hamile sonunda evlencekler sonra bu ayrilcak son.
    ···
  10. 560.
    0
    Ne emeği bin kaç saattir yazican hala amk
    ···
  11. 561.
    0
    Hamile kaldımı kız panpa?
    ···
  12. 562.
    0
    REZZZZ PANPA DEVAM ET
    ···
  13. 563.
    0
    Severim böyle hikayeleri rez
    ···
  14. 564.
    0
    Rezzzzzz
    ···
  15. 565.
    0
    Okuruz bi ara
    ···
  16. 566.
    0
    iyi güzel yazıyonda gibicem yazıyosan yaz yada gibtir git her entryde şuku istenmez aq
    ···
  17. 567.
    0
    Rezervasyon
    ···
  18. 568.
    0
    Hahahrdfg
    ···
  19. 569.
    0
    Sahibi27 devam
    ···
  20. 570.
    0
    Srnin aticahin entrye kurban
    ···