/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Anlatacaklarım tamamen gerçek hikaye beyler. Yalnız hikaye bugün bitmeye bilir ve telefondan yazıcam hadi hadi diye ısrar etmeyin.
    .
    .

    2010 un aralık ayı, yer bir ege kasabası...

    Ticaret lisesi son sınıf öğrencisiyim. Hafta nın üç günü turşu fabrikasında stajyer im. Hafta sonları pederle seyyar satış meyve falan satıyorum.
    91 model mazda bi panelvanımız var, galeriden aldık borçunu ödüyoz evimiz kira. Derken 2011 başı ile hava şartları ağırlaştı sermayeyi dağıttık bişey alıp satamaz hale geldik. Yakın bi köyümüzde dedemler oturuyo ben stajdayken annemle babam onlara gitmeye kalkıyor ancak arabanın yağı ekgib olduğundan para yok yeni yağda koyamıyo peder, araba yolda yatak sarıyor ve gibi tutuyoruz.
    ···
  1. 2.
    0
    reserved
    ···
  2. 3.
    0
    rözervöd
    ···
  3. 4.
    0
    dıbınakoyım anlatayın artık yeter lan
    ···
  4. 5.
    0
    Okuldaki sınıfım, hocalar falan on numara. Seneyede üniversiteye başlanacağı için gidelim jigololuk yapalım diyenler, am gibicez, karı gibicez diyen elemanlar gırla. Ben ise az buçuk okuyup zütü kurtarma planları yapıyorum. Ama diğer arkadaşlar bizden bi tak olmayacağı kanısında.
    .
    Derken staj yerinde telefonum çaldı (telefon 6230i) peder yatak sardık, araba sanayiide dedi. Çıkışta sanayiiye gittim.

    Oç tamirci beni görünce o yeğenim paramı getirdin diye atladı amk. züt bi masraf çıkarmış 3500 tl amk. Neyse yaptıramıcaz dedik ve düldülü sanayiye kapattık.
    ···
  5. 6.
    0
    Rezervatuar
    ···
  6. 7.
    0
    beklemedeyim
    ···
  7. 8.
    0
    işlerim var, hikayeye devam edicem beyler
    ···
  8. 9.
    0
    Derken yatışla bir ayı geçirdik, stajdan aldığım 200 tl, pederin yarım emeklisiyle idare etmeye çalışıyoduk. Araştırmalarımız sonucunda çin malı parçalarla arabaya 1700 tl ye motoru yapacak bi yer bulduk ve yaptırdık. Ama maddi olarak bayağı yara almıştık ve iki aylık arabanın senedi birikmiş galericiler sıkıştırmaya başlamıştı.
    ···