1. 1.
    +6 -3
    normalde üni 4 sene ama ben 1 senede kaldığım için 5 senede bitirdim gibtiğimin işletmesini.ama yalan yok eşşeği bağlasan bitirir derlerdi haklılarmış.tabi 5 sene boru değil neler oldu neler.şöyle çayımı demleyeyim ve anlatmaya başlayayım.


    http://inci.sozlukspot.co...el-amk/@of-pof-afra-tafra
    ···
  1. 2.
    0
    adam üçüküncü anlat panpa
    ···
  2. 3.
    +10 -2
    ben çok akıllı bir adam değilim .liseyi zor bitirdim. az kalsın lisede bile sınıfta kalıyodum mk.allah yüzüme bakıda geçtım. yoksa ders mers hikaye. liseden sonra dersaneye gittim bi sene ama ne bi test çözmek ne bir etüt ne bir denemeye girmek hiçbi gib yok. yerimiz belli olsun diye gidiyorum. olum 180 soru 180 dakka zamanları sen daha zütünle bezle geziyodun o zaman hatırlamazsın.ama bende klostrofobımı var yoksa gotum mu kasınıyo bılmıyorum asla kat a duramıyorum deneme salonunda sıkılıyorum. bakıyorum sonuc yarak gibi gelıcek ,o zamanlar eve deneme sonucu gonderıyolardı hemen adımı kodladıgım yeri değiştirip rivaldo veya ronaldo yazıyodum ,soruları sallayıp hemen cıkıyodum sınıftan.ama tassak oluyo dusunsene deneme sonuclarına bakıyosun altlarda ronaldo var. liseli anca boyle salak seylere guler ne beklıyodunuz.
    ···
  3. 4.
    +17 -1
    cepte zaten para yok cıkıp gezmeyı sıktıret dersanede bı tost alabılıyosam o gun super bır gun gıbı gecıyor. dısardakı hersey kıymetlı. muallak babam zaten fakir cokta bişey isteyemıyorum zaten ıstesen noolcak elde yok avucta yok mk.bıde dersaneye gonderıyoruz yok su kadar taksıt oduyoruz dıye kafama kakıyolar. anlıycagınız hersey yarak gibiydi o sene. unıye gıdecegıme daır bı ınancım var o yuzden sac uzatıyorum bı yandan. hergun badem yagı falan suruyorum. anlıycagınız tam salak bı adamım. kendım gibi salak bı kac arkadasım vardı. dersten sonra parklarda olumune gezıyoruz. ama cepte para cok az oldugu ıcın en fazla ınternet kafede yarım saat oturabılıyoruz gerı kalan zamanda ıse tabanlarımız agırana kadar kecı gıbı ordan oraya dolasıyoduk. yanımızdan gecen her kızı sankı tecavuz eder gıbı keserdık. gectıkten sonrada ona fantazı kurardık. dıbına koyayım o zaman ınternet bıle yoktu. herseyi hayal gucumuzle yapardık.
    ···
  4. 5.
    +12
    ders çalısmam lazım ama masaya bi oturuyorum aklıma hemen dersandekı ayşe gelıyor. benım ufaklık oluyor fuze gelde ders çalıs. hemen bı 31 patlatıyorum sonrada mayısıyorum uykum gelıyor kaldımı yıne sana ders çalısmak. dersande güzel kızlar var ama hepsı paralı binlerle takılıyor. paralı dedıgımde bana gore tost alcak parası olandan arabayla derse gelebılen herkes yani. cunku ben aşırı parasızım. haftada 2 defa falan tost ayran alcak param oluyor onuda tosta ayrana tecavuz eder gıbı yıyorum. yok yani hiç para bu konuda mutabık mıyız.
    ···
  5. 6.
    0
    rezerverd
    ···
  6. 7.
    +10
    ulan hatta 1 gün dersteyım kafamı sıraya koydum ayşeyi kesıyorum.onu sıraya dayamıs sıktıgımı hayal edıyorum ve tatlı tatlı one arkaya sallanıyorum. tabi belım oynuyor one arkaya dogru bakıslarımda kaymış.bı an etrafıma bı baktım yan sıradakı dombılıler bana varya lazer ıkıye ayıran teknolojık sılahın başlıgı gıbı bakıyolar. cozzzttt dıye lazer sesı gelıcek bakıslarından kıtlenmış kalmışlar kaşarlar. basımdan assagı kaynar sular ındı hemen sankı ıcımden muzık dınlıyomus gıbı elımı sıklatıp bap bap dui bap bap gibi bişeyler saçmaladım.ama yemedıler. tenefuste kosa kosa ayşeye yetıstırdıler. huur ayse bana nefret ve ıgrenmısçe baktı. içinizden naapsın boynunamı sarılsın dedıgınızı duyuyorum. haklısınız ben bıle kendımde ıgrenıyodum o sıralar.
    ···
  7. 8.
    0
    Anlat usta
    ···
  8. 9.
    +7
    unıversıte sınavı yaklastı benı alev aldı calısmamıstım bı sık bılmıyordum. denemeye bıle girmemıstım hatta adam gibi. kazanamazsam sanayiye gidicektım. cok streslı bı donemdı liseli fantazilerim bı yandan sınav kaygısı bı yandan hayatım kaymıstı. sınava gırdım ve bı kısmını yaptım gerı kalanı salavatlar eslıgınde olumune salladım. hatta tekbır getırırken sınav gorevlısı benı uyardı. herkes gerılmıstı. kolay değil 3 saat hayatımızı belırlıyordu. yanımda kız stresten altına ısedı ve ağlıyarak sınıftan cıktı. kıza mı gulsem yoksa kendımemı acısam bılemıyordum. başka bı kız sınıfta bayıldı onuda cıkardılar ,ağzından salya cıkıyordu. karga tulumba çıkarırken eteğide açıldı keyfim yerıne geldi ama sınıftan got kokusu gelıyordu resmen. dıbına koyayım resmen ahıret sınavından hallıce gecıyordu oss. benım bır taktıgım vardır gencler cevap anahtarındakı kutucugu olumune karalarım ki optık okuyucu 'lan bu adam bunu cok sert karalamıs galıba dogru cevap bu benı yanlıs programlamıslar' desın. yemın ederım buna ınanıyodum .gercı hala bı ınancım var * neyse oyle bastırıyorum ki cevap kagıdını delmısım kafayı yemek uzerıyım.en sonunda zamanda azalınca artık yapıcak bısey olmadıgını anlayıp kagıdı gorevlıye teslım ettım. kapıdan sag ayagımla cıkıp dualar ve salavatlar eslıgınde evın yolunu tuttum.
    ···
    1. 1.
      0
      Hahhahah güldürdün
      ···
    2. 2.
      0
      güzel tespit pnp
      ···
  9. 10.
    0
    bu hikaye dinlenir rezerved
    ···
  10. 11.
    0
    hey gidi hey 2005 te ortaokuldaydım aq
    ···
  11. 12.
    0
    rizörvıd
    ···
  12. 13.
    0
    devam et la
    ···
  13. 14.
    0
    anlat anlat ben de anaokulundaydım
    ···
  14. 15.
    +9
    ertesi gün gazeteden sonuçlara bakıyorum ,yine allah yuzume baktı gençler attıklarım buyuk kısmı doğru çıktı. gerçi yinede ortalama bi devlet universıtesının ıkıncı oğretım işletmesini zor kazanacak bir puan aldım.ama benim için buyuk başarı. yepyeni bir hayat beni bekliyordu kolay değil. hayatımda ilk defa evden uzaklaşacaktım. saçlarım uzamıştı bıraz daha ,babam bana inceden ayar oluyordu bu yuzden benı dovmeden gıtmem lazımdı bu evden. açıkçası sımdı bakıyorumda uzun saç bende zaten yarak gibi duruyormuş.ama heves lan işte anlayın. babamın elınden tutup kayda gıttık. ayrıca gidip birde devlet yurduna kayıt yaptırdım.ama hersey beklentımın cok altındaydı. unıversıtenın dısında bı fakulte kazanmısım meger yarak gıbı tek basına 2 tane bına vardı .lıseden beterdı okul. kyk ise tam anlamıyla sılıvrı ceza evı gıbıydı hatta daha kotuydu. sık kadar odada 6 kısı kalınıyordu. gırıs cıkıs saatlerı vardı. sıkeyım bole ısı dedım ama el mecbur kaydolduk. zaten bı seneye dıkey gecıs yaparım dıyordum (yarramı yaparım duyanda beni nıcola tesla falan sanıcak). boylece artık bence lıselı bir oç olmaktan kurtulmus bır uni.li olmuştum.
    ···
  15. 16.
    +9 -1
    okul başaladı. yurt gerçekten berbattı. ulkuculer vardı. herseye karısıyorlardı. sıcak su saatlerı vardı ve ben orada duş yapmaktan iğreniyordum. okul saat 5 te başlıyordu o saate kadar yurrtta durmak ıstemıyordum ama okul yurda uzaktı dısarda gezmektende yoruluyordum. zaten herzamankı gıbı derslerı dinlemıyordum.1. senem yarak gibi geçiyordu.bir kaç saat uzaklıktaydı sehrım ve hafta sonları hemen evıme gelıyordum. birşeyler eksıktı ve kotu gıdıyordu. yurttakı cocuklarda gruplasmıslardı ve ben dısarda kalmıştım. galiba herkes beni salak gıbı tanımıstı.bi kaç kısı tanıyordum ama onlarla muhabbetım kısıtlıydı ve hıç bır kızlada bağlantı kuramamıstım.bir haftam derse git yurda git uyu ve hafta sonu hemen gerı don seklındeydı daha fazla bahsedilebılecek bısey aklıma bıle gelmıyor o seneyle alakalı. derslerım kotu geldi tabıkı ve yaz okuluna kaldım.

    zeytin diye bi bin vardı. çocuk resmen aktıgı kabın seklını alıyordu, her ortama ayak uyduran gurursuz, dengesız ,enterasan bı denyoydu.cok eskı derme çatma bı eve cıkmıstı ve bır tek o bana yardım edebılırdı. yaz okulunda zeytinlerde kalıp kalamayacagımı sordum kabul ettı.ben olsam etmezdım ama dedım ya denyoydu.
    ···
  16. 17.
    +7
    yazın zeytinle beraber takılmaya başladık. çocugun gotu yer gormuyordu. sabah aksam zaar gibi geziyorduk ama sayesınde çevre yapmaya başlamıstım. artık yavas yavas tanınıyordum. bı kaç kızla tanısmaya baslamıstım bıle. ulan baya yavaş ilerliyor bu hıkaye yavaştan gibiş anılarıma başlıyayım yarın.
    ···
  17. 18.
    0
    anlatsana amk
    ···
  18. 19.
    +8
    zeytin sanki ınceden benı kullanıyordu ,paramı cekınmeden ısteyebılıyordu mesela .ayrıca ortamlarda hanı bırını salak gıbı gosterıp onun uzerınden prim yapmaya çalısan ınsanlar vardır ya.benı tasak oglanı ,kendınıde abım gıbı gormeye başladıgını farkedıyordum. bizimle birlikte yaz okuluna kalmış arif ve murat adlı iki arkadaş vardı.ve yaz okuluna kalmamış diğer 2 kişi ile birlikte dublex bir evde kalıyorlardı. gökhan ne zaman canı sıkılsa dublexe giderdi bende zaten kuyruguydum amk. gide gele ben bu murat ve arifle iyi arkadaş olmaya başladım. arif solcu ,murat ise ülkucu oldugundan cokça fıkır ayrılıgına düşselerde ben ikisiylede taşak muhabbeti yaptıgımdan anlaşabılıyordum. zaten ben birak siyaseti sağimı solumu bılmeyen adamım giberler siyaseti.
    ···
  19. 20.
    0
    devam gavat devam
    ···