1. 1.
    -1
    film tam bir siyonizm propagandatörü. film komedi tarzı bir eleştiri gibi görünse de içten içe illuminati gizli bir örgüt kurma, örgüt kurup yönetme ki bugünkü siyonistlerin dünyayı yönetmeleri gibi mesajları verip halkı içten içe bu olaylara alıştırmışlar dıbınakoyim ki zamanımızda verilen şehit haberleri gibi.5 şehit,10 şehit diye 30 sn lik haberlerle geçiştirilen çoğunluğun uyuşturulmaya çalışıldığı gün gibi aşikar.
    ki günümüz türkiyesinde 100 şehit verildi desin bikere televizyonlar siz görün o zaman türkiyenin halini nasıl da tek yumruk oluyor bu millet. bazı huur çocuklarının işine gelmiyor ki çoğunluğu uyuşturuyolar huur çocukları.bir ermeni öldüğünde sokaklara binler dökülürken onlarca şehit verildiğinde kimsenin kılı kıpırdamıyor.
    eskilerin bi lafı vardır, ermenilerin kanı değerlidir diye doğrudur. halk televizyon-gazete gibi yayın organlarıyla uyuşturuluyor biz ise genç beyinler kör bir şeye inandırılmış sesimizi çıkarmıyoruz.

    sosyal mesajı verdiğimize göre tekrar filme dönelim,
    filmin bi sahnesinde dakikasını tam hatırlamıyorum hiç alakasız biyerde seyircinin gözüne israil bayrağında olan yıldız sokulmuştur (tabi direk israil bayrağı değil, siyonistlerin simgesi olan şu yıldız duvara monte edilmiş rahat 7-8 saniye kamera giderek yakınlaşarak arkada bir gerilim müziğiyle insanlara birşeyler manipüle edilmeye çalışılmış.

    gelelim dieğr bir konuya,
    bu örgüte üye insanların insanüstü özelliklerine yer verilmiş ki bir katilin peşinden koşan polis (normal bir insan bize yetişemez biz üstün varlıklarız fikri aşılanmaya çalışılmış) adama yetişemiyor

    akabinde gelişen bir olay daha var örgütümüz ifşa oluyor fakat cevapları klagib,
    biz daha güzel bir kasaba (dünya) için birleştik deniliyor ki demokrasi getirenler ta kendileridir.
    insanlara nasıl da ufak ufak veriyolar mesajları insanlar nasıl da yavaş yavaş alıştırılıyor bazı şeylere.
    örgütteki herkesin aynı şeyi söylediği sizinde dikkatinizi çekmiştir hepsi sanki bir şeyin etkisi altında ki beyin yıkama çalışmaları amerikanın ii. dünya savaşından beri üzerinde durduğu filmlere konu olmuş (başta shutter island olmak üzere) insan kanunlarına aykırı bir durumda var.

    • **günün birinde evet biz bunları yaptık ama daha iyi bir dünya için yaptık derlerse insanlar
    -he tmm o zmn-
    diyip geçerse hiç şaşırmayın.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster