1. 1.
    +8
    bu davranışı sergileyenlerin dıbına koyayım ben.8 yıldır bu adam sizin için canını dişine takıp oynadı lan. Kaç maçta sizi ipten aldı belli değil,siz ise çıkıp bu adamın sözleşmesini feshediyosunuz amatör lig topçusuymuş gibi.ne zütveren adamlarmışsınız lan siz,ne şerefsiz ne vicdansız adamlarmışsınız. Daha 1 hafta önce herifin heykelini diktiniz bunun için miydi ? Aykut kocaman, Aziz yıldırım ve bu olayın gerçekleşmesinde emeği olan herkes, yazıklar olsun.

    suç sizde sevgili fener taraftarları. kimse kusura bakmasın bu adamların zütünü atmosfere kadar siz taşıdınız. Türk futboluna bu denli katkı yapmış,bu ülkeye gelmiş en büyük futbolculardan biri olan Alex i böyle gibtiri çekip atanlara siz verdiniz bu cesareti. biri içerde yattı yine de yere göğe sığdıramadınız "şike yaptıysam fener için yaptım" diyen başkanınızı. Yaptığı tek şey adınızı karalamak oldu. Aykut kocamana diyecek bişey bulamıyorum zaten amk bi insan bu kadar mı teknik direktörlük özürlüsü olur.

    Özet : güle güle Fenerbahçe'nin büyük kaptanı,bir Galatasaraylı olarak Türk futboluna kattıkların için kendi adıma sana minnettarım, yolun açık olsun.

    edit : @4 haklı amk,bi an sinirlendim neyse sileyim şu küfürleri
    edit 2 : aklıma gelmişken, Selçuğa verin 10 numarayı o kurtarır zütünüzü.amk yine sinirlendim bak.
    ···
   tümünü göster