1. 51.
    +46 -12
    @1 good iyi ve kafa kizsindir az cok tanirim seni.
    ama su yaptigin harbiden inanilmaz avam bi hareket olmus. muzik dedigin sey kaliteli olur kaliteli dedigin sey ozgun olur ozgun dedigin sey de ozden gelir..
    surekli neset ertas dinleyen bi adam degilim sadece kulak asinaligi var sarkilarina her turk insani gibi neset ertas ozdur bu topragin sesidir bu yuzden senin cahillgini bi kenara birakirsak muzikle gercekten ilgilenen bi yabanci icin ilginctir cunku orjinaldir..

    bana muzikle gelmeyin filan ayaklarini gec sanki bana barok eserler yazip besteliyorsun amk.en fazla pink floyd v.b filan dinliyorsundur kendini ozel hissetcek bi durum yok.. isin kotu senin kafadakiler gider amerikan country muzigine aaaa ne gzell filan diye bayilir ki amerikan koylusunun tarihi 250 senedir ,burda neset ertas 1000 senelik acisini soyluyor bu topragin..tek fark onun ingilizce ,neset ertasin turkce olmasi mi?onun gitar ,neset ertasin saz calmasi mi?

    kisaca cok lumpen, muzik bilgisi ve algisi kisitli, evrenselligin yoresellikten ciktiginin farkinda olmayan aptal bi liseli kiz gibi gordum seni.. yakistiramadim..
    ···
   tümünü göster