1. 1451.
    +2
    naber lan at yarraa?

    şu anda bu entryi kadıköy'de 1+1 amerikan mutfak bi evde okuyosundur umarım. eğer o washburn'ü sattıysan senin ben cibiliyetinin amk tamam mı? sen ilk bestelerini o gitarla yaptın. kızın o senin evinin baş köşesinde asılı durucak o.

    gitar dersi vermeye başlıyodun tam olarak ben bu entryi yazarken. kim bilir belki paranın dıbına koydun derslik açtın bi tane. eğer açtıysan az büyüt orayı. eğer öğrenci bulamadıysanda senin ben ta amk. bir an önce tekrar başlıyosun çalışmalara o gitarı öğretiyosun millete. sen dünyayı değiştirecektin müziğinle hani hatırladın? değiştireceksin koçum merak etme. sen aşklarının peşini bırakmazsın bunuda bırakmamışındır güvenim tam sana.

    geçen sene aralık'ta ana baba boşanıyodu. eğer hala boşanamadılarsa boşamayan hakimin amk ben takma kafana sen yoluna gitmeye bak. anan baban seni ne kadar taktı da sen onları takacaksın at gibi?

    kardeşin varya bi tane ufak. hani tek ailen. ona iyi bak lan. gözünü seveyim sahipsiz bırakma o çocuğu. asosyal oldu zaten anan baban yüzünden bi de sen vurma çocuğa. sen yetiştireceksin oğlum onu. birbirinizden başka kimseniz yok sizin amk.

    o kız varya. "hangi kız?" diyceksin şimdi di mi amk malı. viyolacı olan. o ya o. o kız senin ruh eşin lan. o kız farkında değildi ben bunları yazarken. eğer sen okurken hala değilse fark ettir. tanısın seni. tanıt kendini. bırakma lan onu çok tatlı bişey o.

    durock'ta çalıyosun di mi lan? hele bi çalmıyo ol çükünü koparırım bak.

    bi ara sırf millet mutlu olsun diye ingiliz dili edebiyatı okuyodun nerdeyse hatırladın mı? kendine gelip de "ne yapıyorum ben amk?" demen çok uzun sürmüştü. eğer yine öyle bi dönemdeysen çık çabuk dıbına korum bak. sen müzik yapıcaksın olm. koyayım mark twain'in zütüne. sen trooper çal.

    eğer hala yapmadıysan şimdi bilgisayarı kapatıp gibtir olup çık evden bi tane les paul kasa bul kendine. sadece kasa ama bak. gövdeyle sap. onu al getir eve. paran bitti büyük ihtimalle ama olsun. önümüzdeki ay var daha. o gitarı sen kendin yapıcaksın. istiyosa 10 sene sürsün o gitar bitecek. gitarının adı "the queen" olucak koçum. bittikten sonra headstock'una yazarsın. yine hala almadıysan bi mesa amfi al kendine. analog pedal diz demiycem amk artık onu da yapmış ol zütveren.

    pick up bul biyerden. plak al. bilgisayarındaki bütün albümleri tek tek ara sahaflarda. arşivle. sen seversin öyle şeyleri.

    lol oynuyodun en son ne oldu o? zevkli oyundu bak bıraktıysan dönebilirsin aklında bulunsun. yeni bilgisayar al bi tane kendine almadıysan. hangi çağdayız amk neyden okuyon sen bunu öyle?

    en yakın arkadaşın hala en yakın arkadaşın değilse zütünü gibtim olm köşe bucak kaç benden.

    saçı uzat.

    yarın senin doğum günün. unutmuştun di mi? valla millet de unutmuştur. bu sene de unuttular kesin biliyo musun? her ne kadar bu tip şeyleri önemsemiycek bi karaktere sahip olsanda. ister istemez önemsiyosun panpa. eğer yine hatırlayan olmassa(facebook duvarından bahsetmiyorum sıfatını gibtiğim). git tekele bi bourbon al kendine. bu dönemde tekelde anca jim beam bulabiliyodun bourbon olarak bak bakalım yeni çeşitler var mı. viskini aldıktan sonra yanına bi de napoliten çikolata çek. led zeppelin IV'ü aç sabahla. ağlama bu sene. ağlarsan dıbına korum bak bari bu sene ağlama.

    bi de az özet geçmeyi öğren amk bu ne kitap yazmışın.

    seneye eğer bunu okursan edit yapıp cevaplamanı bekliyorum. hadi aslanım görücem seni. şunu da bi dinle açılırsın: http://www.youtube.com/watch?v=S23LrgAJSj0

    edit: olm yeni gördüm lan kusura bakma

    ev kadıköy'de olmadı panpa ama başka yerde 1+1 amerikan mutfaklı bi evden yazıyorum bunu. kadıköy'ü unutmadım merak etme, ama daha var ona. washburn duvarımda asılı.

    müzik işleri biraz tepetaklak be moruk. halledicez umarım.

    hala boşanamadı ya la onlar asjdaksjgdahsdg

    kardeşimden çok uzak kaldım be panpa. elimden gelen bişey değil malesef.

    viyolacı tanımak istemedi beni. kusura bakma.

    ingiliz dili ve edebiyatını hala okumuyorum merak etme.

    les paul bitti. çok güzel de oldu. pedalları falanda hallettim.

    o plak işini falan yapamadım henüz. çok pahalılar amk. hallederim umarım bi ara.

    onu hala oynuyorum la. hala da eşit derecede kötüyüm asjdhakjsdh

    en yakın arkadaşım hala en yakın arkadaşım.

    saç uzadı keh keh

    ağlamadım bu sene için rahat olsun.

    özet geçmeyi de öğrendim sanırım.

    videoyu kaldırmış huur çocukları.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster