1. 76.
    0
    @55 kardeş yaş kaç? çok ciddi soruyorum. neyse cevaplarını vereyim.
    evet 1000 tuğlayı koysan uygun şartlar sağlanırsa çok uzun yıllar sürse de birbirlerine bağlanırlar bir şekle bürünürler.ha simdi senin ev kavrdıbına bağlı bu.mükemmel bir ev arıyamazsın bu durumda.ki insan da mükemmel bir yapı değildir.
    yumurtayı ve domatesi koyup menemen yapabilirsin evet. yine uygun bir sıcaklık yeterli olacaktır. örneğin çöl sıcakları gibi.
    dünya 1 cm yaklaşsa yada 1 cm uzaklaşsa hiç bi gibim olmaz. dünya haziran ayında güneşe daha uzak ocak ayında daha yakındır. ayrıca büyük depremlerde dünya yörüngesinden çok ufakta olsa oynar.şu h2o olayına gelirsek uzun uzun kimya bilgisi veremem şuan. zaten ateizmin doğuş noktası bu.allah'ın akıl vermesi.bu akıl verme olayında kesin bir kaynak yada kesin bir delil yok tüm mesele o zaten. hayvanlar neyin iyi neyin kötü olduğunu ayırt edemiyor mu?bir köpeğin kasten ateşin içine atladığını gördün mü? şimdi diyebilrisin bi kere yanmıştır öyle öğrenmiştir. zaten insan da böyle. bazı şeyleri bu yolla öğrenir.eli yanar bi daha dokunmaz sobaya. evet annemiz cezalandırıyordu ama o an cezalandırıyordu. terlik iniyordu kafamıza. oğlum sen şimdi yap 40 sene sonra sorucam ben sana demiyordu. ayrıca annem o hareketi yapacağımı önceden bilmiyordu.bu da ayrı bir konu.ama allah biliyor.+ sana insanın da hayvan olduğu gibi bir bilimsel gerçekle başbaşa bırakayım. ayrıca en sakat müslüman mantığı "gel müslüman ol ne kaybedersin ya varsa?"'dır.ya yoksa?o 1 saati dünya için önemli bi işe ayırsan. sokak hayvanlarını beslesen yada durumu olmayanlara yardımcı olsan. yada ne bileyim karşıdan karşıya geçen teyzelere bile yardım etsen dünya için daha önemli bir iş yapmış olmazmısın eğer allah yoksa?

    tüm sorularını düzgün bi şekilde cevapladım. umarım okursun umarım anlarsın. böyle sorular soran bi adamın bu cevapları anlıyacağını sanmıyorum ama ben yine şansımı deniyeyim.
    not:müslümanım.

    özet:yok
    ···
   tümünü göster