1. 1.
    +2
    ben sürüyorum arabayı ama nereye gidiyoruz gerçekten hiç bilmiyorum amk.
    neyse sürdüm sürdüm en sonunda böyle otantik bi mekan gördüm haliçte. kadis has kampüsünü geçtikten sonra nevi diye bi mekan var bilmiyorum bilenleriniz varmı.
    gittik kızla oraya. biliyomuş gibi ilk katta durmadım direk yukarı çıktım ben. oturduk bi yere. halici direk görüyor 10 numara manzarası var. neyse kahvemizi nargilemizi falan söyledik oturuyoruz. benim kalbim atmıyo artık öyle.
    gayet rahat rahat konuşuyorum. ama bir gülüşü var yemin ediyorum böyle ısırasım geliyo kızı, o kadar tatlı.
    gülüyoruz eğleniyoruz çok mutluyum ben amk. baktım saat 5.30 a geliyor..
    daha önce kimseyle çıktınmı ya dedim cesaretimi toplayıp.
    evet çıktım 1 kişiyle ama sevmedim heves sadece dedi.
    rahatladım amk. dedim 5 kişi deseydi ne yannan yicektim..
    sen çıktınmı dedi. ya benim kız arkadaşım çok ama hiç sevgilim olmadı daha dedim. öyle deyince güldü bu. artık gülmesi hoşuma gidiyordu amk.
    neyse saat 6.30 a doğru geldi.. kalkalımmı saat 6.30 dedim. aaa ne kadar çabuk geçti yaa dedi. kaşlarını çattı suratıma baktı. ulan orda gidip öpesim geldi, sarılmak istiyodum amk.
    evet çabuk geçti ya dedim. neyse bindik arabaya, ben sordum birine abi sultanahmet meydanına nasıl çıkarım diye anlattı kısaydı mesafe zaten gittik hemen. arabadan indim ben, oda indi benim bi işim var oraya gidicem dedim, halbuki yok işim eve gidicem amk. oldu o zaman görüşürüz dedi öptü beni bu. arabaya bindim saat 8 e kadar arabanın içinde hiçbişi yapmadan öyle düşündüm. yalanım varsa huur çocuguyum. 1 saat boyunca hiçbişi yapmadan düşündüm amk sadece öptüğünü getiriyodum aklıma.
    ···
   tümünü göster