1. 1.
    0
    o genç ben oluyorum, gerçi sadece bedenimin genç olduğunu düşünüyorum ben, neyse başlıyorum.

    kısa yoldan okumak için http://ccc.incisozluk.cc/...ayat-hikayesi/@tasak-boys

    lise 3. sınıftayım, kolejde okuyorum. zengin bi ailenin yakışıklı, efendi oğluyum.burç kolejinde okuyordum burs almayan hemen hemen herkesin ailesi baya zengindir o okullarda. bizde öyleyiz. ortam öyle olunca, televizyonlarda gördüğünüz gibi benim babamın arabası var, benim babamın villası var muhabbeti olmuyor. para muhabbeti hiç olmuyor daha doğrusu. çünkü aile yapısı paranın elde edilebilen, kolay kazanılan birşey olduğu kanısına vardırıyor çocukta, bende olduğu gibi..
    neyse lise 3 ün 2. dönem başlangıcı ilk gün pazartesi günü. o zamanda fena bi soğuk vardı.o soğukta uyandım liseli tribiyle uykulu uykuluyum. servisle geldik okula. sınıfa çıktım direk boş muhabbet yapmak istemiyordum. geçtim en arka sağ köşeye. koydum kafayı kollarımın üstüne uyumaya çalışıyorum 10 dakika bile olsa.
    neyse ben dalmışım biri omzuma dokundu kafayı kaldırdım uykulu uykulu tek gözle bakıyorum yukarı doğru. lan huri gibi bi kız beynim düşünce faktörünü kaybetti o an nerde olduğumu düşünmeye falan başladım. 4-5 saniye error verdim öylece bakıyorum kızın suratına.
    çok özür dilerim uyuduğunu bilmiyordum dedi, yok önemli değil olur mu öyle şey dedim, montumu asabilirmiyim rica etsem dedi. tabi buyrun dedim. ama kimle konuştuğumu bilmiyorum amk. etrafıma bi baktım sınıf dolmuş herkes hocayı bekliyor. bütün askılarda dolmuş sadece benim sıranın oldugu yerdekiler boş.
    sonradan öğrendimki kız okula yeni gelmiş, adı emelmiş..
    ben suya sabuna dokunmayan bir çocuktum. yakışıklıydım, iyi giyinirdim, konuşma tarzım iyiydi, yani zamani liselileri gibi kıl değildim efendi, cana yakın biriydim ki büyüklerim ve arkadaşlarım çok severdi beni. sempatik bi insandım yani, iticiliğim yoktu.
    ulan sabahları uykusundan önemli birşey olmayan ben, sırf emele kötü görünmemek için öküz gibi soğuk su vuruyodum okula gidince suratıma. ilk defa birini seviyordum sanırım. ama açılamıyordum işte. tek yakalayınca konuşurum diyordum sürekli. bir kaç kere tek yakaladım ama zütüm yemedi konuşmaya. lan kızı tek görünce kalbim güm güm vurmaya başlıyordu hissediyordum.
    babamın bir tekstil firması vardı. türkiyede mağaza zinciri olan bir markaya mal veriyorduk, daha doğrusu sürekli onlara çalışıyorduk. yani parayı onlardan kazanıyorduk. 60-70 mağazası olan büyük bir şirketti. biz model çıkarıyorduk onlar alıyordu. atölyemiz yoktu fason çalışıyorduk.
    5 kişilik bi ailemiz vardı, abim ve ablam vardı.. yani şöyle açıklalayım durumumuzun rahatlığını, babamda s320 mercedes, abimde 3.30 ci vardı. ablam gösterişi sevmediği için küçük bir nissan micrası vardı. başakşehirde villada oturuyorduk. durumumuz çok iyiydi. ben herkesin kişiliğine değer verildiğini, paranın önemsiz olduğunu düşünen bi insandım. taki okul gezisine abimin arabasıyla gidene kadar.. arabayı ben basit bişey olarak görürdüm, sadece akşamları spora giderken kullanıyordum.
    okul sultanahmet'e gezi düzenledi. bende katılacaktım. cumartesi günü herkes saat 11.00 da okulda olacak, okuldan servis kalkacaktı sultanahmede. ben sabah kalktım saçlarımı yaptım en iyi kıyafetlerimi giydim, aynadan kendşme bakıyorum. abim çıktı odasından dışarı çıkacaktı, beni gördü ayna karşısında ooo kız istemeyemi lan dedi.yok abi geziye gidiyorum okulla dedim, nereye dedi, sultanahmede dedim.
    senle bişi yapıcaz aramızda kalıcak babamın haberi olmasın tamammı lan
    tamam abi.
    bak benim arkadaşlarım gelip alacak biraz sonra beni al sen arabayı arabayla git ama hocaların falanda görmesin arkadaşların görsün yeter
    tamam abi dedim güldüm içten içe sırıtıyodum. güvenilir bi insandım. ailem çok iyi yetiştirmişti beni. neyse buda elini saçıma attı bozdu saçımı, anahtarı verdi güldü çıktı evden..
    ···
   tümünü göster