1. 1326.
    +1
    selam beynini gibtiğim,
    naber napıyosun, unuttunmu o kızı ? nasıl unutcaksın sende o beyin var mı dıbına koyduğum. belki barışmışsındır, yaşadıklarından sonra herşeyi beklerim ben senden.

    2 gün sonra okullar açılacak kendi kendine derslerinin iyi olacağını, çalışacağını söylüyodun. yine sorumlu geçtin dimi bin!1!!1!

    sigaradan başka bişey kullanmıyosundur umarım, kullanıyosanda yaşadığına dua et bence, bu aralar bıraktım diye geziyosun ortalıkta, eğer hala bırakmadıysan zaman makinesiyle gelip beyin hücrelerini teker teker giberim çocuk.

    evet barışmalısın o kızla. senin hayatını düzeltcek olum o kız, cidden hayatının en büyük fırsatı amk. kaçırdıysan birlikte intahar edelim yani. onunla çok mutlusun ama mesafelerin anasını gibiyim. sen varya bu kızı çok sevdin, deliler gibi aşıktın buna, başka kızları gözün görmüyodu lan resmen. safım benim ya, dıbına koyayım yolunu yorddıbını gibiyim.

    üff neyse akşam yazıcam işim var by. (burayı okuyunca ne tak yediğini hatırlıycaksın)

    ben biliyorum olum sen bişey yapınca abarta abarta takunu çıkartıyosun. aşık oluyosun herkesten çok seviyosun, alkol alıyosun öküz gibi içiyosun, 1 paket sigarayı 1 saatte bitirmişliğin bile var. bu hiç iyi bişey değil, en azından kendini durdurabiliyosun bazen.

    okulda falan kavga etmemişsindir umarım, yoksa tasdiknameyi eline vermişlerdir. zaten okuldan atmaya adam arıyolar huur çocukları, dikkatli ol aslanım.

    arkadaşlarına fazla değer veriyosun, başına iş gelicek olum, her arkadaşına fazla değer verme. çok iyi kalplisin amk, herkes hakkında iyi düşünüyosun, hiç sevmiyorum ben bunu.
    ···
   tümünü göster