1. 26.
    +2
    zamanında kanal d de izlemiştim de filmi aslında hiç izlemediğimi daha dün anladım amk. indirip izledim. film sansürlenmeye çok müsait. filmin bir çok sahnesinde başka bir yerde kolay kolay göremeyeceğiniz taş gibi karılar cıbıl cıbıl geziniyor amk.
    film acayip güzel. özellikle kadın erkek ilişkilerini çok iyi anlatmış * şaka lan. gibmişim ilişkisini. bence bu film daha çok korku-gerilim filmi amk. ayin sahneleri falan çok gerilimliydi bence. o kadar taş gibi cıbıl karılar varken hiç erekte olamadım düşünün artık.ben de kendimi abaza sanırdım.
    bu arada gibkofieldin yazısını okudum ama bence çok abartmış amk. doğrudur filmdeki tarikat illuminati olabilir ama şu beyin yıkama zırvalıkları bana saçma geldi. oralarda bence gibkofield saçmalamış.
    ayin sahnelerinin Rothschild malikanesinde geçmesiyse tam bir muamma amk. nasıl düşünürsen düşün saçma geliyor. belki de hiç böyle bir ayin yapılmıyordur gerçekte.o sahneler tamamıyla kurgudan ibarettir. belki de böyle basit bir açıklaması vardır amk. o yüzden Rothschild ailesi giblememiştir. belki de Rothschild ailesi sahnenin nasıl olduğundan da habersizdir. sonuçta o kadar büyük işlerle uğraşan adamlar bunlarla mı ilgilenecek amk.

    edit: bir de o maskeyi alice bulmuyor amk. o tarikatın adamları o maskeyi alıp bill in karısı uyurken yanına bırakyor. yani "bu gördüklerini birilerine anlatırsan seni çok rahat bir şekilde öldürebiliriz.bak evine de rahatça girdik. kork amk bizden." diye tehdit ediyor o tarikat. anlayın işte amk.
    ···
   tümünü göster