1. 1.
    +22 -4
    çünkü öcalan'a sayın şehidime kelle diyen bendim
    sorunların silahla çözülemediğini anladığımda önüne geleni kucaklamaya çalışan bendim
    pkk'lilere canım ciğerim diyen, pkk'li akrabalarının olduğu itiraf eden hatta kürdistan'ın kurulması gerektiğini savunan cuma içten benim vekilimdi.
    toplumu kutuplaştıran kürt-alevi-roman açılımlarını da yapan bendim, pkk'lilerin ayağına çadır mahkemelerini kurup cumhuriyet tarihinde ilk defa dağdan inenleri taşak geçercesine yargılayan ve terör sorununu sadece birilerini dağdan indirerek çözüleceğini sanan ahmak da benim.

    -tüm bu açılım safsataları, terör bataklığı bacağıma dolandığı zaman 180 derece dönüp milliyetçi oylara yönelen de benim.-

    2005'te tanıdığım kürt sorununu da açılımlarımı da meydanlarda reddeden benim.
    asimilasyon politikalarını kaldırdığımı iddia ederken kürtçe belediye parklarına tahammül edemeyen de benim.
    kck operasyonlarıyla suçunu bulamadığım ama tak attığım insanları, belediye başkanlarını, akademisyenleri, gazetecileri, öğrencileri sindirmek için gözaltına da alan benim, bunu da elime yüzüme bulaştırınca büşra ersanlı'yı, ragıp zarakolu'nu serbest bırakmak zorunda kalan da benim.
    deprem parasıyla duble yollar yapıp seçmenime artistlik yapan da benim, van'da valiyi protesto eden depremzedeleri polislerime linç ettiren de, salih ölmez gibi zenginlere çadır verip 6 yaşındaki denizleri soğuktan öldüren de, çadır alamayan insanların kendi yapmış olduğu çadırlarda cayır cayır yanmalarını izleyen de, samsun'daki elektrik ve su faturalarını sel felaketinden dolayı affedip bu kıyağı van'a geçmeyen de benim.
    uludere'deki yoksul kaçakçıları bombalayan da benim, yabancı istihbaratı saklamak uğruna devlet olarak ailelere kan parası teklif eden de benim. yakınlarının başsız cesetlerini kıyafetlerinden tanıyan o insanlarla "ölmeselerdi kaçakçılıktan yargılanacaklardı." diye dalga geçen sığırı bakan yapan da benim o insanları terörist olarak ilan eden de benim.
    artan teröre çözüm üretememe rağmen parlamentonun toplanmasını da engelleyen benim, gaziantep katliamında sus pus olan da ben.
    cumhuriyet tarihinde ilk defa kaçırılan milletvekilini evdeki gözü yaşlı ailesine, korkusundan babasının gömleğine sarılarak uyumuş kızına rağmen terörist ilan eden de benim, benim düşündüğümün aksini söyleyenin terör örgütü propagandası yaptığını söyleyecek kadar düşen de benim.
    askeri araca pkk bayrağı asanlara bir şey yapamazken, terörü bitiremezken bdp'li vekillerin dokunulmazlıklarına saldıran da benim, "bıçak kemiğe dayandı, züte girdi." diye halkı uyutan da benim.

    ama Tayyip, o sütten çıkma "ak" kaşıktır
    siz ona oy vermeye devam edin
    ben suçları üstlenirim yine, yeter ki üzülmeyin siz
    ···
   tümünü göster