1. 1.
    +18 -3
    huur çocukları okuyun:

    1. evet ikinci öğretimde bazı zengin binler var ama hepimiz zengin değiliz. siz gün boyunca taşakları yayıyorsunuz dediğiniz zamanlarda çoğumuz okul paramızı çıkarmak için çalışıyoruz. sebep ne amk? ben de herkes gibi karı kızla takılıp içip gezmek isterim ancak össde benden sadece 1,22 evet sadece 1,22 puan daha fazla almış adamdan kat kat daha fazla para ödediğim için..

    2. 4+4+4 eğitim sistemini getirdiler. okula başlayacak çocukların hayatlarına sıçtıkları gibi ataması yapılmayan bölümlerden öğrenci mezun etmeye başladın. kpss dediğin gibme sisteminde ne kadar cemaat tanıdığı varsa torplin allahını uyguladılar. atanamayacaktım. sırf fazladan burs verecekler diye bambaşka bir şehirde devam ediyorum okuluma.

    3. ales'e, üds'ye girer yüksek lisans yaparım belki araştırma görevlisi filan olurum diye umut etmiştim. harçlara bi de üstüne zam uyguladıklarından ales'e hazırlanma şansım da kalmadı. borçla harcımı ödeyeceğim. ne ales üds hazırlanması dıbına koyim?

    4. ben yeni sistemi bilmem ancak benim üniversiteye girdiğim dönemde aldığım puan kusura bakmayın beyler buradaki birçok kişiyi gibe gibe 5 e katlardı. okuduğum bölümde 1. öğretim olmam için sadece 1,22 puanım ekgibti. ikinici öğretimiz diye gibko bölümlerde okuyoruz anldıbına gelmiyor.

    5. ben bugüne kadar harcımı kendim ödedim etrafımda ya da ailemde bana yardımcı olabilecek hiç kimse yok. olmadı da.

    6. özgür, eşit, bilimsel, anadilde ve en önemlisi parasız eğitim için senelerce mücadele ettim. 1. öğretim az veriyor bizimkini kaldırsınlar ya da azaltsınlar demedim dayak yerken huur evladı polisten...

    yazmaya devam etsem bu maddeler uzar gider beyler.

    şimdi bizim harçlar kalktı gerisi gibimde değil ehe ehe diye yavşak yavşak gülen huur çocuklarına sesleniyorum. size söyleyecek bi ton lafım olmasına karşı şunu söyerim ki "parasız eğitimi sağladık" diyen hükümet başka şekilde zütünüzden o kanı alacak. hiç bişey yoksa söylediğiniz her sözü delil kullanıp atmaya başlayacaklar. o zaman bilin ki ben size gülmeyeceğim.

    unutmayın bu sistem hiç bir zaman parasız eğitimi sağlayamaz. bunu da böyle bilmiş olun.
    ···
   tümünü göster