1. 576.
    +3
    hemen heveslenme: katıksız huur çocuğu değilsin.

    -kendinin ne mal olduğunu biliyorsun yani alemin en gibici adamı benim havalarında değilsin

    -yeri gelince kendini yargılıyorsun.

    -vicdanın varmış. kızlık bozduğunda vicdan yapacak kadar ar sahibiymişsin.

    lakin:

    -anamın, bacımın yada bir akrabamın 500m. yakınına yaklaşsa ağzını yüzünü oracıkta gibeceğim tiplerdensin

    -delikanlılığın gözümde 0. aldatan insanın gözümde zerre kadar bile değeri yoktur. kuş beyinli papağanlar bile (hayvan amk bide) aldatmıyor. tek eşliliği seçiyor. insansın aklın ve iraden var; hala uçkurun yönetiyor seni..

    -hadi hepsini geçtim. askerde olan elemana hiç mi acımadın amın feryadı. bi de diyorsun "eleman elin tutmaya bile kıyamamıştır bunun ama bana yavşıyordu. diyeceksin ki vermeseydi o zaman; bana olmasa gider başkasına verirdi huur. haklısın ama huur çocukluğunun bir parçası olmak sana birşey katmaz.

    -kıza el kaldırmak ne lan. hayır bende laf sokarım, bende terslerim (haklısın amk; ne kadar yüz vermediğim terslediğim varsa gelir kaşınır) ama gittin vurdun bide. aşşağıladın. lan huurya bile yapmam o muameleyi. dünya üzerindeki en büyük acizliklerden biridir kıza el kaldırmak. (hoş o huur senin yaptığına rağmen vercem dediyse ondan sonra, haketmiş.. hadi onu istisna yapalım burdan - puan almadın)

    - am uğruna herşeyi yaparsın. buna ananı satma, en yakın arkadaşını satıp sevgilisini baştan çıkarma, 1 mili saniyede yalan söylemek de dahil gibi çeşitli huur çocuklukları da dahil...

    ek olarak:

    -hala özgüven sorunun var az da olsa. içten içe o lisedeki sünepeyi yaşıyorsun bazen.
    -karın seni aldatacak (inşallah haksız çıkarım) kaderin adaletine inandığım kadar hiçbirşeye inanmam. şu vakte kadar kimden ah aldıysam acı acı kanırta kanırta girdi zütüme hepsi.
    -sonradan am görme tanımı sana uyuyor tam olarak: şayet hikayenin başını okumasam bile söylerdim bunu. sadece sen değil sözlükte her gibiş hikayesini anlatan yazar ya sonradan am görmüştür (görgüsüz) yada ilk defa am görmüştür onu anlatıyordur...

    sonuç: %87.093 huur çocuğu
    ···
   tümünü göster