1. 151.
    +8
    Bak hacı, kendimi anlatıcam sana.

    Yaş 19, bazı sağlık problemlerim olmuştu, çok şükür şu an iyiyim, anadolu lisesini bıraktım. 5 yıldır market işletiyorum, peder saçma işlere kalktı. Daha bu yaşta 70 milyar borcum var; dükkanın ödemelerini filan sayma hiç. şu an mesela; yarınki 1.5 milyar ödemeyi naparım diye düşünmekten uyku tutmadı, buradayım..

    Hatun işine gelince, bi kızın peşinden 4 ay koştum, rüyalarımda görür oldum; gitti binin birine takıldı. Bizi arkadaş olarak görüyormuş, senin dıbına koyim dedim çekildim.

    intiharı çook düşündüm, ciddi olarak. Senin ciddiliğini sorgulamak gibi olmasın ama, senin biraz da olsa umudun var ki; buraya gelip yazmışsın.

    Şimdi düşünüyorum, ben 4-5 aya askere gidicem, ne olacak ne bitecek? Bu borç beni bekleyecek, gelince nasıl ödenecek? Can sıkıntısına 5 yıldır ingilizce kastım, ingilizceden başka bir esprim yok. -ağırlık olarak, yoksa yine aç kalmam; ilçede tanınıyoruz az buçuk-

    Ama ne zaman ki baksam hayatıma değer mi diye, eş dost gelir aklıma. Babamın, annemin; biz bunu ilk zorlukta gibtir olup gitsin diye mi yetiştirdik, el üstünde tuttuk diye sitem edeceği gelir. Kardeşimin düğünü olacak elbet 5-10 her kaç yıl sonra ise; o düğünde kardeşimin yaşayacağı burukluk aklıma gelir. gelir de gelir..

    özet; bu anasını gibtiğimin dünyasına 1 beden büyük de gelsek; bize gerçekten güvenen insanlar var. Bu dünyada ne kadar huur çocuğu varsa o kadar olmasa da iyi insan da var. Kendi gibişmiş canını düşünmiyosan bile, onları düşün.
    ···
   tümünü göster