1. 1.
    +11
    9. madde ( istekleri belli etme ) : Muhabbet devam ediyor diyelim onunla birdaha buluşmak mı istiyorsun ? aynen şunu diyorsun " seni birde benim daha çok sevdiğim biryere zütürmek isterim ama bugün için zaman yok malesef " diyorsun . Bu işte snipercının mermisi gibi çıkma teklifi . kız o zamana kadar oradan kalkmamışsa evet , olur der. Şimdi gelelim ileri seviyeye . Kızla sevgili oldunuz gibmek istiyorsunuz ona. Kızda ister gibilmek ama gurur vardır . Üstüne çok gitmeyin. eve attığınız zaman herşeye yavaş başlayın isteği yavaş belli edin. Hatta mesajlarda bile haftada bir mesaj ile belli edin. Senin teninin sıcaklığı beni mahfediyor güzel gibi mesajlar felan işte. Sonra daha birşey demeyin. Çok belli ederseniz sıkılır.

    10. madde ( giyime önem verme ) : Bu kısa ve öz beyler. Ne yakışıyorsa onu giyin. Bol almayın , dar da almayın. Üstünüze bakan kız eğlenmek , size bakan kız evlenmek içindir. yakışan şeyin markası en pahalı olandır . bunu unutmayın. Saç tarzı da çok önemlidir. Kızın da fikrini alın. hatta ilk muhabbette öğrenme fırsatı bile olabilir. Sorun çekinmeyin .

    11. madde ( kıskanma ) : fazla kıskançlık ayrılık az kıskançlık kuşku yaratır. günümüzde türk kızları çok kıskançlar. dün çıkmadığım kız bana niye facebooktasın diyor. sanane lan kezban demek istiyorum ama istediğim için buradayım diyerek rahatlıyorum. duymak istedikleri için soruyorlar beyler. Bakın o kız kıskançlığını belli etti hemen. işte siz bunu yapmayın. Kız dışarı çıkıyorum yanımda berk var , ayşe var , mert var diyorsa kıskanmayın. O sizin sevgiliniz berkin değil ? haa bu çocukla sizi aldatırsa onun şerefsizliği. Biz kıskanmadın sadece sevdik değil mi ? Kızın üstüne şunu yapma demeyin annesi babası görür sizi. onlara kızdığı gibi sizede kızar. bu ilişkinin rüzgarda sallanan yapraklar gibi sallanmasına sebep olabilir. tabi bu sallanma iki tarafın yaş seviyesi ile de alakalı. özetle kıskanmayın.
    ···
   tümünü göster