1. 1.
    +13 -1
    Arkadaşlar birçok kişinin bununla ilgili bir sorunu var biliyorum. Çevreden deneyimlerden kazandıklarımı size yazacağım. Değer verdiğim kişilersiniz değer bilin binler.

    ilk ve öz cümlemiz şudur. " yapmayıp pişman olacağına yap sonra pişman ol . "

    ilk önce belli maddelerimiz var. Bunlar kızı tavlama, tavladıktan sonra elde tutma gerekiyorsa ayrılma durumudur. Ayrılmanın bile bir şekli vardır bu çok önemlidir. Amsız kalmazsınız . Önce kendinizi nasıl beğeniyorsanız öyle dışarı çıkın. Güven duygusu depoya yüklensin.

    ilk maddemiz ( uygun ortam ) : Bilirsiniz ki evde tek başına olupta benim sevgilim yok demek çok boş bir cümledir. Sevgili istiyorsan am görmek istiyorsan önce kızların olduğu yerlere gitmelisiniz. Bir kahve , bir sahilde mekan , üniversite ortamı gereklidir. Ben okulu bitirdim çalıştığım yerde hatun bulamıyorum diyorsan haftasonları bir dergi alırsın kahve içmeye gidersin. Gözüne kestirdiğin hatuna bakış atarsın. O sana bakmıyorsa illa bir am istiyorsan seni bir kaç kez kestirmiş kız ile bakışman lazımdır. Uygun ortam bir kız bulmak için çuvaldaki paraya benzer. içinden çekip o parayı alacaksın . Pc başında sevgilim yok demeyin bu kısaca bahanedir panpalar.

    2. madde ( Göz teması ) : Dilimiz yalan konuşur , hareketlerimiz bizim istediğimiz şekilde yapılır ama gözleri kontrol etmek zordur. Gözler yalan konuşamaz. bir kızı kesiyorsak eğer ona gerçekten anlamlı bakmak gerekir. onun baktığı şekilden daha istekli bakmalıyız. Arkadaş ortamı varsa arada ona gülerek bakmak onun hoşuna gidecektir. bir kızdan duydum sizede belli ediyorum. Güzel bir başlangıç için bakış sonra hoş bir sohbet lazım. Bizim yolumuzda ilk başta siz asya tarafında kız avrupa tarafında gözüküyor olabilirsiniz. işte gözler burada boğaziçi köprüsü olacak. Göz teması kuruldu mu sırada ne vardır peki ?

    3. madde ( Sabırlı olmak ) : Acele etmeyin hiçbirşey için. Hem kız tavlamak için hem hayat için. Ben sahilden ayrılırken acele ile çıktım sonra benim olduğum yere iki tane mis gibi amlı geldi. Banada baktılar ama geri dönüp otursam onlar için geldiğim belli olurdu . Sapık damgası yemek içten olmazdı. Bazen şerefimizi de korumak lazım. Herneyse kestiğimiz veya arzu ettiğimiz için sabır lazım. Bu sabır nasıl işe yarar ? Bizi arzulayan kız bu sabrımız neticesinde" yeter artık gelse de konuşsak "gibi cümleler kurabilir. Çatlıyor sizi için yanıyor demektir bu . Bu bizim için bimden aldığımız lecola gibi güzel birşeydir. Yapacağınız bir ani hareket kızın kötü zamanına denk gelip sizi tersleyebilir. Ona iyi gününde yakalamak silahta tek mermi olacağına bir mermi daha olmasına benzer.

    4.madde ( ilk adım muhabbet ) : Muhabbet için gençler iyi sözcük kullanımı , cesarete gerek vardır. Merhaba diyerek herşeye başlanabilir. En iyi yol bu işte yalnız olmaktır. Kendi başıma sıkıldım sizinle muhabbet etmenin güzel olacağınu düşündüm cümlesi benim her zaman işime yaradı. Kızlar hayır diyemez. Dedikleri zaman birazdan kalkacağız daha sonra gelirsen olur cümlesi olmuştu . buna birşey diyemem kendi hayatları çünkü. herneyse muhabbette konu bulma sıkıntısı mı var ? en iyi yollardan biri sürekli konu bulmak . Yaz günlerinde yapılan şeylerden bahsedin mesela . Sonra çocukken yazın neler yaptığınızdan şimdiki çocukların neler yapmadıklarınadn bahsedin. Sonra inin yazın bigiblet kazalarınızdan bahsedin. bakın nasılda birden konular açılıyor. Hayatta herşey birbiri ile bağlantılı çünkü. Kızı da dinleyin o da yaşamaktır ve size anlatır. onun tebessüm ettiği yerde kendinizi zorlayın ve sizde tebessüm edin. O size anlattığı şeyden hoşlandığını zanneder. Konu konuyu açar böylece.

    5. madde ( Dikkat çekme ) : Muhabbet sırasında konu kendinizi anlatmaya elbet gelecek. Karşı tarafı beğendiğiniz yönleri yaptığınız şeyleri anlatarak dikkat çekme moduna geçmelisiniz. Öyle cümleler kurun ki sizi her an birini kurtacak superman sansın. Spider man olun kızı ağınız içine alın . Değişik şeylerden bahset örneğin paraşüt ile uçmak istediğini. Bunun onunla da yapabileceğini belli et. Buna hayır diyemez ( umarım bulunduğunuz yerde böyle bir yer vardır yoksa başka birşey bulun sizin neyden hoşlandığınızı bilemem ) Ona kahvede olan başka erkeklerden farklı olduğunuzu belli edin.
    ···
   tümünü göster