1. 1.
    +9 -2
    öncelikle lisedeyken beni salak yerine koyan huurçocuğunun anasını gibiyor daha sonra her aklıma geldiğinde özgüvenimin dıbına biraz daha koyan olayı sizlerle paylaşmak istiyorum sevgili vede saygılı panpalarım..

    meslek lisesindeyim bilen bilir haftanın bir günü full atölye dersi var. full günümüzdeyiz neyse gittik bölüme lab.a girdik işlere başladık filan arkadaş geldi lanymbsnöbetçiymişsin gibtir git tut nöbetini şef seni arıyo dedi iyi dedik gidelim orda takılalım bölüm şefide muayyen günündeydi herhalde görür görmez başladı yağmaya nerdesin sen, seni arıyorum kaç saattir falan kafasına göre trip atıyo anasını gibiyim ders başlayalı on beş dakika olmuş kaç saatir beni arıyo hee hee diyorum ananın dıbına bakaydın belki orda bulurdun diyorum içimden.

    neyse bu gibtirdi gitti arada dışarı çıkıp beni kontrol ediyo yerimdemiyim diye açmışım gazeteyi bulmaca çözüyorum ikinci saat yaveriyle haber yollamış . bin geldi yanıma

    nöbetçi senmisin ?
    hee benim ne oldu?
    şef söyledi park alanında duracakmışsın kaymakam gelecekmiş araba park ettirmeyecekmişsin başka yere yönlendir.

    anasını gibiyim mayıs ayı gavur amı gibi yanıyo ortalık muallak beni değnekçi yaptı. topladım bulmacalarımı yürüdüm gittim park alanına takılıyorum kafama göre arada arkadaşlar geliyo taşşak geçiyo arabalrımı sayıyon lan muallak diyolar camdan bağıranlar lan parayı vermedi kaçıyo yakala muallakyi filan laf atıyo it herifler . 18:00 a kadar orda duracam, dedim olm yarra yedin ymbsakşama kadar güneşin altında bu itlerin makarasıyla iflahın gibilicek .

    arabalar geliyo park ettirmiyorum yassah hemşerim gaymakam gelecek yer kalmıyo aşaa devam et. bazısı kafa çıkıyo kaymakama sövüyo bazısı huurçocuğu çıkıyo bana sövüyo bende ona sövüyorum filan saat 16:00 oldu en son bi tane karı geldi dedim bacım böyle böyle aşşa devam et karı başladı bana yağmaya ben bu arabayı buraya bırakırım kaymakdıbına söyle çektirebiliyosa gelsin çektirsin iyi dedim allah belanı versin bırak lanet karı senle mi uğraşacam bıraktı kırıta kırıta gitti.

    saat oldu 17:00 dedim bu saatten sonra gelmez bu yürüdüm gittim şefin odasına tekmil veriyorum aga dedim kaymakam filan gelmedi mesai saatide bitti bu saatten sonrada gelmez daha ben bölümdeyim haberin olsun .

    baktı yüzüme yavşak yavşak gülmeye başladı
    ne kaymakamı? geçen gün otoparka hırsız girmiş arabaları patlatmış ondan dikitk seni oraya...
    iyi dedim başka beklenecek bi yer yoksa ben gideiym artık .arkamdan gülüşlerini duydukça yerin dibine girdim a.q.

    bu da böyle bi anımdır panpalar. biraz uzun oldu özet geçiyim kafalar açılmasın

    tezö: lisede yediğim kaymakamlı sazan avi.
    ···
   tümünü göster