1. 1726.
    +10
    yeni deneme panpa
    pederin çalıştığı bi mekan var. ben 19 yaşındayım orda da 23-25 arası kişiler takılır hep. canlı müzik vardı bu akşam. peder aradı işte ortam var gel falan. basketbol oynuyodum bıraktım duş aldım gittim mekana. sonra orda gözüme bi kız ilişti 24 yaşındaymış. arkadaşları vardı ama tek başınaydı yani diğerlerinin manitası vardı. gittim abi kızın yanına
    "sensörlerim bana şu an herkesin sana karşı ilgisiz olduğunu hissettirdi. bende senin ilgiye ihtiyacın olduğuna karar verdim. adım sargeroachy. kendinizi tanıtmak ister misiniz?(mirofon tutar gibi yaptım)" "ben xxx" dedi kız. "yaşın kaç" dedi. "23 ama nüfus kağıdında 19 gösteriyo" dedim. "niye" dedi kız gülmeye başladı. "bünyem kaç gösteriyosa onu söylerim" dedim "sen?" diye sordum "24" dedi. "daha gençsin ama konuşmanı sevdim" dedi. canlı müzik yapanlardan biri tanıdığım bi abi çıktı. tam bintir kendisi. tam kızın numarasına geçicem "oo bi gitarist daha gelmiş sen çal 2 şarkı ben bira içeyim geleyim" dedi. millet bana bakmaya başiadı amk. iyi de yaptı bin ama... ben de kıza döndüm. "kişisel bilgilerimi bu şarkılardan sonra veririm sen de o sırada peçeteye istek şarkıyla numaranı yazarsın artık" dedim çıktım sahneye. ilk yalan dostum çaldım kurban dan. tam 2. şarkıya geçicem listeyi kurcalıyom bi baktım kız teoman ın gönülçelen şarkısını yazmış altına da numarasını. numaranın altına da kalp koymuş.
    bu da tamam yani beyler...
    özet: gibicidede reyiz of the reyizes...
    dipnot: panpa yanlız benim bu kızla takılmak gibi bi amacım yok asıl hoşlandığım kıza yapmayı düşünüyorum hamlaştım mı usta ? yani asıl kısa yapayım mı ?
    ···
   tümünü göster