1. 1.
    +13 -3
    beyler bakın şimdi, apoyu özledik dediği şey kanıtlandı, vidyonun montaj olduğu ve pkklı bayrağının önünde şarkı söylediği söyleniyordu buda kanıtlandı zamanında. sadece o zaman faşizmin doruğundaydı ülke, oda bir özgür insan olarak onu kısıtlamak isteyip tak attılar, serdar ortaç olsun 1999da en iyi şarkıcı ödülünü aldığında. babanlar ailenler vs direk vatan haini diyodur ona, çünkü onların zamanında oldu bu olaylar öyle biliyolar ve öyle kaldı, insanlarımız araştırmaktan aciz. ben şarkılarında buram buram türkiye hasreti kokan ve vatanına bu kadar bağlı bi adamın, pkk milliyetçiliği yaptığını düşünmüyorum. ahmet kayanın çok hakkını yediler, başlarının tacı yaptılar ve sonra yüzüne tükürülmeyecek bi hale getirdiler onu.

    diyor ya şarkısında benim ağzımdan ay ışığı çıkar, mutluluk saçıyor suratı resmen adamın. bence bi araştırın, yeni nesilde annelerinin babalarının laflarına göre büyüyor. nazım hikmette vatan hainiydi bi ara bilenleriniz vardır belki. vatan haini kelimesi bazende ülkesini en çok seven insanlara söylenmiştir bence.

    ahmet kayaya inanıyorum ben, ve artık allah rahmet eylesin ama, arkasından konuşulması doğru olmaz. çünkü o bir sanatçı sanatın dili dini ırkı yoktur. şarkıları sözleri bir sanattır bu siyasete karıştırılmamalı. diyorlar ki vatan haini, varsın öyle olsun onun yaptığı sanatı buna katamazsınız. sanat bambaşka birşeydir.

    özet: okumalısınız, araştırmalısınız.
    ···
   tümünü göster