1. 1.
    +13 -7
    ergenler.
    başlığın orijinali "ülkücü takılan liselilerle komünist takılan ergenler." olacaktı ama 8 karakter fazla oldu.

    neyse amk
    iki gruba da sesleniyorum.
    ------------------------------------------------
    ulan bu ülkeyi sizin twitter'da attığınız tweetler, facebook'ta yazdığınız durumlar, inci'de açtığınız başlıklarla nah kurtarırsınız. sizin asıl yaptığınız, bu ülkeyi içten bölmekten başka bir şey değil. ülkücüler desen, adamlara kalsa soykırım yapacak. bütün halkları bize düşman edecek, neymiş efendim? yok biz en iyi ırkmışız, yok türk'ün türk'ten başka dostu yoktur falan, geçin bunları. dişe dokunur en ufak lokmanız yokken açtığınız bu bölücü başlıklarla Türk ırkının çok yanlış tanıtıyorsunuz. sizin gerici beyninize sokayım hangi ülke ülkücülüğü savunuyor amk? yıl olmuş 2012, millet birleşiyor ortak para birimi kullanıyor, sizin yapmak istediğinize bak amk. hadi burası böyle, ülkü ocakları desen yaptıkları tek iş liselilerin kız mevzularına bakmak. ayrıca amk kültürsüz herifleri okumamış cahil adamlar, orada sizin başınızda size aklınca "öğretmenlik" yapıyor. siz de boyun eğip "evet abi, haklısın abi" diye geziyosunuz, sonra inci'ye gelip "ülkücü olmayanların dıbınakoyim" tarzı başlıklar açıyosunuz, sanki ülkücülerin yetkilisiymiş gibi. hepinizin ne olduğu gayet net, ancak alt tabakaya hükmedebilirsiniz böyle.

    hadi ülkücüler yine boş gezenin boş kalfası, ya komünist takılanlara ne demeli? amk ergenleri sırf cool olmak amaçlı che guevara dövmesi yaptırır, çoğu metal müzik dinler ve genelde ateist takılırlar. ulan işsiz misiniz amk ne bu tavırlar? tamam ben de metal müzik dinliyorum da, dıbınakoyim yeminle ülkenin yüz karasısınız. bakın, ülkücüler en azından bir düşünceyi destekliyor, her ne kadar kendileriyle çelişse de, ama siz ne tak yaparsınız lan? bi kere komünizm mi kaldı, ha? tek bildiği şey "herkes eşit koşullarda yaşamalı" olan amk ergenleri, rekabeti yok edip boş gezenlerle çalışanları eşit kefeye mi koyacaksınız? sen nasıl her insana aynı koşullarda "çalış" diyebilirsin, bir elin beş parmağı ve hiçbir insanın boyu bile aynı değilken. siz, her açıdan fakir ortamda gelişip kendini cool göstermeye çalışan rezil bir topluluktan başka bir şey değilsiniz. zihinsel yapınız da henüz siyaset konuşmaya müsait değil. che guevara'nın adını bilip küba'nın ne durumda olduğunu bilmeden "che guevara büyük adam, kral adam" demeye hakkınız yok. he bir de, siz böyle cahil cühela takılırken, sizden faydalanan huurçocuğu bdp'ye de, annesi pkk'ya da bolca prim veriyorsunuz. ama tabii, sizce herkes "eşit" olmalı, bölücüler de dahil.
    ------------------------------------------------
    özetle: bırakın bu ayakları, Türk halkını asıl koruyan, kollayan insanlar siz değilsiniz, bu işler lafla olmaz. asıl koruyan insanlar, dün verdiğimiz 8 şehit, ve onların silah arkadaşlarıdır. kimse gelip burda lagaluga yapmasın. zerre anlamadığınız siyaset işleri için de gibimsonik başlıklar açmayın artık.
    ···
   tümünü göster