1. 1.
    +103 -76
    arkadaşlar merhaba,

    türkiye'de en beğendim mizah dergisinin ismi uykusuzdur. bu hafta biraz geç olsa da dergiyi okudum. okuduğumda gözüme çarpan ve ne yazık ki midemi bulandıran bir yazıyı barış uygur isimli şahıs köşesine karalamış.
    derginin sıkı takipçisi olduğum için bu zatı da her hafta okumakta ve kişiliğinin, düşüncelerinin ne olduğunu iyi kötü bilmekteyim.
    kendisi neredeyse her hafta kendi tuttuğu takım hakkında köşeyi işgal eder ve sabit görüşlülükle nitelendirilecek düşüncelerini kusar. hatta öyle komiktir ki, altta capsini göreceğiniz yazıyı hangi düşünce ve kafayla yazdığını çok iyi biliyorum. çünkü geçmiş haftalarda hemşehrilisi ve sahibi olduğu ekşi sözlüğü öve öve bitirememişliği mevcuttur. düşünce sabit ve önyargılı olunca, yazılar da önyargılı oluyor;

    http://imgim.com/baris-uygur.jpg

    --
    internet mizahını sırtlayan inci sözlüğü anlayamamış olmak bir nebze kabul edilebilinir. çünkü yaştır, kafadır, bilinçtir kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor.
    ama görüyorsunuz, boz baykuşlar'ın ibb'e, türk sporuna, tribünlerdeki holiganlığa karşı getirdiği tepkileri ve farklı bakış açısını görmemezlikten gelmek neyin kafası? cahilliği?

    yazısında kaş yapıyım derken göz çıkartan bu şahsa ben şahsi tepkimi mail adresine düşüncelerimi yollayarak vereceğim. umarım bu garip insana siz de benim gibi tepkinizi gösterirsiniz.
    ···
   tümünü göster