1. 1.
    +95 -20
    panpa yıllardır şunu bilir şunu söylerim hayatta heyecanını kaybetmeyeceksin aga. 31 gibi başlı başına heyecan yüklü bir etkinliği akşamdan akşama bilgisayar başında icra edip rutine bindirmek neresinden baksan saygısızlıktır 31 i basitleştirmektir.

    boş vakitlerimde veya 31 e ihtiyaç duyduğum anlarda bizim işyerinin karşısındaki avm ye giderim. genelde sadece kıyafet satan mağazalardan ziyade aynı anda hem kıyafet hem ayakkabı satan mağazalar tercihimdir. bir talihsizlik olmasın yanlış birini düşünerek 31 çekmeyeyim diye giyinme kabinlerinin karşısındaki kyıafetlere bakıyormuş gibi yapıp giyinme kabinlerini gözetlerim.

    içeriye güzel bir hatun girip çıktıktan sonra önceden hazırlamış olduğum denemelik kıyafetleri alıp hemen çıktığı kabine girerim.

    o sıcakta alel acele giyilip çıkarılmış bacakların kokusu teri sinmiş kot patolonları koklar daşşaklarıma sürter, muhtemelen üzerindekileri çıkarıp sütyeninüzerine giydiği bodylerin göğüs kısımlarını okşar küçük ısırıklar alırım, eğer denemiş ve orada bırakmışsa ayakkabısının iç kısmına yannanımı sürttürürüm. sanki o mağazanın spotlarının altında ellerini omzuma dolayıp bacaklarını hava kaldırdıktan sonra incecik kabinin duvarına yaslayıp kucağımda hoplatarak gibtiğimi bağırmasın diye ağzını kapattığımı hayal eder evden getirdiğim kirli çorabımın içine boşalır sonra mağazanın çöpüne çorabımı atar iş yerime geri dönerim.
    ···
   tümünü göster