1. 251.
    0
    biz diyeceğimizi dedik. sadece zevk için kendini gibtiriyosun işte. huursun yani. geriye dönsen kendini gibtirmez ve bekaretini korurdun kalıbımı basarım. belli ki pişmansın ve kendine yancı arıyosun. ama erkek olarak söylüyorum kendine dikkat et. bekarete önem vermiyorum diyen erkeğin tek amacı seni gibmektir her seferinde hayal kırıklığına uğrarsın demedi deme.

    semavi dinlerin hatta dinlerin büyük çoğunluğu bekarete önem verir. hatta en yumuşak din bekaret ve cinsellik için islamdır. tevrat ve incili aç bak. katoliklerde zevk için gibişmek günahtır. sadece çocuk için vardır cinsellik.

    neyse. bak güzel kardeşim. bacım. sana burdan sadece şöyle yardımım dokunur. tövbeni et istiğfar et. sevdiğin adama durumunu anlat ve pişmanlığını belirt. bir delikanlı çıkıp seni sen olduğun için sever ve bu halinle seni kabul edebilir. herşey insan için. kandıysan kandın. durumunu saklama müstakbel eşinden kesinlikle.

    neyse daha fazla kirlenmeden zararın neresinden dönülse kardır deyip kendini huur çocuklarına daha fazla kullandırtmadan yoluna devam et inşallah mutlu olursun.
    ···
   tümünü göster