1. 101.
    +150 -11
    özelden birçok soru gelmiş beyler birkaçına açıklık getirmek isterim;

    1-iyi adamla,adam gibi adam nasıl oluyor..ne farkları var diyen olmuş.Şöyle örnekler verelim;
    • iyi adam=sürekli kızdan onay bekler, şunu yapmak istermisin buraya gidelim mi?
    • adam gibi adam=kararı verir kız onu takip eder. beğenip beğenmemek kızın sorunudur. onay almak için kasmaz.

    • iyi adam=iltifat ede ede bir kızı bayılttığı görülmüştür. yerli yersiz kompliman yaparak değerini düşürür. puan aldığını sanır batıyordur haberi yoktur..
    • adam gibi adam=zamanı geldiğinde indirect olarak iltifat eder. kız iltifat edildiğini hisseder ama kanıtı yoktur. zekice yapılan iltifatlar kadar etkilisi yoktur.
    örnek=gözlerin çok güzel demekle,o gözler boyu geçiyor mu boğulmayız dimi? demek arasında çok fark vardır.(renkli göz için)

    • iyi adam=iyi bir randevunun lüks lokantalarda şarap eşliğinde olması gerektiğini düşünür. kendinde sunacak fazla birşey olmadığı için para ve ortamla işi kurtarmaya çalşır. Malesef kızlar o yemeği yer, kendini başkasına gibtirtir.
    • adam gibi adam=DnR da alışveriş yapmaya giderken kızı da çağırır. ordan bir kahve içer ordan da eve geçer. birlikte geçirdiği vakitte kızı etkileyecek bir sürü hamle yapmıştır bile.

    • iyi adam=elinde telefon varken kimle mesajlaşıyosun diye soran kıza uzun uzun açıklama yapar. aslında hayatında kimse olmadığını kızın bilmesini ister. benim bütün hayatım sensin mesajını verir
    • adam gibi adam=soruya 'sana ne' diyerek cevap verir aynı zamanda bıyık altından güler ki kız adamın opsiyonları olduğunu düşünür.'sana ne'cevabı o kadar ustalıkla ve serin kanlı söylenmiştir ki hem kırıcı olmamıştır, hemde şüphe uyandırmıştır.
    örnek=şahsen 'sana ne' cevabı vermişliğim var. hayatım da kimse bana sana ne dememişti diye cevap almışlığım var.(2 ay sonra orgazm sonrası muhabbette)

    • iyi adam=özel günlerde kendini aşar. bunu bir dönüm noktası hatta son şans olarak görür. cebinde para yoksa bulur buluşturur en pahalı kolyeyi alır. yine kendinde olmayan şeylerle etkilemeye çalışır. yine yanılır.
    • adam gibi adam=özel günleri atlamaz. seçtiği hediye pahada hafif mana da çok ağırdır.

    bu liste uzar gider binler ama herhalde meselinin özünü anlamışsınızdır. Diğer açıklamaları da yapıp ders konularına devam edeceğim...
    ···
    1. 1.
      +56 -1
      cool story bro
      ···
    2. 2.
      +41 -1
      *adam gibi adam=DnR da alışveriş yapmaya giderken kızı da çağırır. ordan bir kahve içer ordan da eve geçer. birlikte geçirdiği vakitte kızı etkileyecek bir sürü hamle yapmıştır bile.
      demişsin reyiz o bir sürü hamlelerden örnek versene
      ···
    3. 3.
      +16
      şakayla karışık kıza takılacaksın ayarında dalga geçeceksin muhabbet ederken olaylara farklı yorumlar yapacaksın zekanı ortaya çıkaracaksın muhabbet ederken.
      ···
    4. 4.
      0
      Ayraçizm
      ···
    5. 5.
      +1
      ÜŞÜYORUZ REYiZ NERDESiN
      ···
    6. 6.
      +4
      "O gözler boyu geçiyor mu boğulmayız dimi ? " bunu ben desem yolda beni görse yolunu değiştirir
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster