1. 1.
    +349 -11
    -Kızla bir şekilde kontağa geçme şansınız oldu diyelim. Nerde olursa olsun fark etmez. Otobüste,markette, metro da okulda herhangi bir yede.iLK FIRSATTA DALGA GEÇECEK BiR ŞEY BULUN.Ama incinecek şekilde değil onun da güleceğini düşündüğünüz şekilde.Öteki türlü olursanız öküz olurusunz.Öküz değil adam olun diyoruz. Burda anahtar kelime ‘komik’ bir şeyler olması. Eğer gülmüyorsa ‘komik’ değildir.Bu yönünüzü geliştirin.

    -Etrafınızda ki başka bir şeyle ilgileniyormuşsunuz gibi görünürken hamlenizi yapın.’Komik’ yorumlarınızı sallarken önemsemez rahat ses tonuyla konuşmaya çalışın. Sanki yanınızda panpanız var gibi düşünün. RAHAT OLUN OĞLUM ERKEK OLAN SiZSiNiZ LAN.

    -Kadınlar hergün bir sürü abazan tarafından denemelere maruz kalıyor.O yüzden rahatsız güvensiz tavırlarını 1 km den anlayacak sensörleri gelişmiştir. Eğer sanki Angelina Jolie yle tanışıyormuş gibi heyecan yaparsan bu çekici olmaz ezik arkadaş.Tam tersi biraz fazla kendine güvenen erkek modunda olacaksın. Buna biraz da espri katacaksın.

    --Sorduğu sorulara direk cevap verme sakın lan iş görüşmesinde değilsin.’Seni giblemiyorum’ ve ‘komiğim’ mesajını vereceksin. Hemen ne iş yapıyorsun diye sorana mühendisim doktorum diye atlama. Nerde bunda çekicilik komiklik gizem.Ne var ne yok döküyosun ortaya. Merak edecek ne kaldı geriye bunları sen söledikten sonra?Ne iş yapıyosun derse Calvin Klein da iç çamaşır mankeniyim de,yada ne bileyim Nasa da çay ocağım var de..(çok komik adammışım yönetici kardeş).Neyse işte anladınız siz beni binler.

    -Bak bi daha söylüyom, bunları yaparken öküz gibi söylersen yine olmaz. Komik bir şekilde sunman gerekecek. Eğer sen bu şekilde davranırken kızın ilgisi üzerinden gitmiyorsa, yüzünde gülümseme varsa doğru yoldasın demektir.

    -KENDiNE GÜVENEN, KOMiK,GiZEMLi…bunu unutma!
    ···
    1. 1.
      +168 -14
      unutmam
      ···
      1. 1.
        +3 -79
        şukulamak istemedim çuguluyum o zaman
        ···
      2. 2.
        +1
        Yalan aq kız hemen ne malsın der aq inanmayin lan bu tavsiyelere
        ···
    2. 2.
      +5 -14
      tamam unutmam
      ···
    3. 3.
      +52 -2
      unuttum amk
      ···
    4. 4.
      -3
      Çalınti
      ···
    5. 5.
      0
      neydi?
      ···
    6. 6.
      0
      Unutmadım
      ···
    7. 7.
      0
      Tmm knk
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster