1. 726.
    +9 -1
    her bireyin yaşı ilerledikçe alması gereken sorumluluklar artar. ama benim hiç artmadı. çünkü ailem benim yerime hepsini yaptı. yaş ilerledi ve lise zamanına geldi. ben hala herkesi üstün görüyordum. yavaş yavaş kız arkadaş bulmalar vs. başladı. bende fiziği düzgün biriyim. bana da bakan veya teklif eden kızlar dahi oldu, hepsini reddettim. çünkü herkes benden üstündü, benim işim değildi bunlar. ben kenarda durmaya mahkum gibiydim. sınıfta sınıf arkadaşlarımın önünde bile elim ayağım titriyordu, yüzüm kızarıyordu, sesim çoook kötü çıkıyordu. herkes gülmeye başlıyordu. sınıf arkadaşlarımla çok rahat konuşan ben önlerine tek başıma çıkınca öylece kalıyordum..

    olm bu tam beni anlatmış aile arkadaşlar baba konusu ise çok sever beni ama... sorumsuz olmadım hiç bir zaman hep yaşımdan olgun tavırlar düşüncelerim oldu ama o geçmiş yanımda her zaman.

    babam bana hiç güvenmezdi. gerçekten adamın gibinde değildim. üstüme titrerdi tabi ama mesela elinde olsa oyuncaklarımla benim yerime kendi oynar, ben düşmeyeyim diye bigibletime kendisi binerdi.

    aynen lan bence farkında olmadan yaptıkları en büyük kötülük çok fazla titremek üzerimize şimdi benim yerime birileri yapsın ben devam ederim zihniyeti hakim bende.
    ···
   tümünü göster