1. 1.
    +41 -4
    öyle duygusal bir ilişki olmasına gerek yok bazen insanlar daha önce hiç aklından geçmese bile bi an boşluğuna gelir ve bodoslama saldırır birbirlerine.

    apartman daireseni kurulmuş ofiste mesaiye kalınılan bir akşam. bütün gün çıkarılan incelenilen hesapların ve yorgunluğun arkasından masada kala kala 3-4 müsvette kağıt 2 tane dibi kapkara olmuş kahve fincanı ve onlarca izmaritin içinde bulunduğu bir kültablası kalmış.

    artık yorgunluktan konuşacak halin yok. hatuna bakıyorsun o enerji dolu. işin bitmesiyle yeniden doğmuş adeta. işe başlarken ceketini çıkarmıştı. dar ve düğmelerinin arasında teni gözüken gömleğinin düğmeleri göğüslerin yarısını açıkta bırakacak kadar iliklenmemiş zaten. yüksek belli koyu renk dar bir etek. hafif yırtmacı var içinde fileli çekici bir çorap altında sabahtan beri çay almaya giderken kafanı giben topuklu ayakkabılar. enteresan bu ayakkabılar neden saatlerdir bu kadar itici gelmişti sana? oysa şimdi bacak bacak üzerine atmış hafif hafif sallarken ne kadarda güzel duruyor.

    çalışma masasında evraklara hakim olabilmek için yanına sandalye çekip oturduğundan yeterince yakınsın zaten. hatun oturduğu yerden aşağıya doğru eğilip topuklu ayakkabısının üzerinden elleriyle bileklerini kavrayıp yukarıya doğru bastırarak çekiyor masaj yapmak için. eğildiğinde uzun saçları gözünün önüne düşüyor ensesini görüyorsun şeffaf gömleğinden sütyenini görüyorsun arkadan bağlanmış. kafasını kaldırıp sana doğru bakıyorelleriyle saçlarını yüzünden uzaklaştırıyor. bembeyaz bir ten ve kıpkırmızı bir ruj dolgun dudaklarla sana doğru bakıyor sen nereye bakıyordun bakayım der gibi. tam utanıp kafanı başka yöne çevirecek oluyorsun ama o anda kız eliyle kravatından tutup kendine doğru çekiyor seni. o kırmızı dudaklarla yapışıyor dudaklarına.

    ayağa kalkıyor dar eteğinden dolayı açamadığı bacaklarını rahatlatmak için eteğini yukarı doğru sıyırıyor belinde toplayıp kucağına oturuyor. şu anda kucağında fileli çorağpların içinde kavrulan ve senin dokunmanı bekleyen güzel bacaklar var. ellerin kızın kafasının arkasında birleştirip sırtına bastırarak aşağı indiriyorsun ve kalçalara ulaşıyorsun.
    kalçalardan tuttuğun gibi kaldırıp yatırıyorsun masaya. gömleiğin düğmelerini açıp elini sırtını narkasına dolaştırıp sütyen kopçasını tek severde açıyorsun. sütyenin göğüslerin arasında kalan yerinden tutup işaret ve başparmağınla çekip çıkartıyorsun hemen. hafif bi sallanıyor dik memeleri. eliyle tutup kafanın arkasından göğüslerine bastırıyor hatun seni. senin ellerinde aynı anda çoraplara gidiyor yavaş yavaş sıyırıyorsun hatunun üzerinden. tek bacaktan komple çıkartıyorsun fileli çorabı ama diğerini çıkarmıyorsun acelen var. pantolonunu iç çamaşrını çıkartıp masada yatan kızın çıplak bacağını bileğinden yakalayıp yana doğru açıyorsun. fileli çorabı çıkmamış olan bacağıda bileğinden yakalayıp omuzuna koyuyorsun. ve sağ el işaret ve baş parmağının arasına aldığın yannanı dıbının üzerindeki hafif tüylenmiş bölgeye 2-3 şaklattıktan sonra sorgusuz sualsiz daldırıyorsun içeriye. hızlı darbelerle gidip geliyorsun içinde. omuzuna koyduğun topuklu ayakkabısı arasıra yanaklarına çarpıyor. sabahtan akşama kadar milletin çay kahve içtiği masada sen şu an oranın en güzel kızın gibiyorsun.

    biraz zaman sonra sona yaklaşırken ayağa kaldırıyorsun. ellerini masanın hemen arkasındaki cama koyuyorsun kızın. camda şirketin adı yazan bi zamazingo olduğu için rahatsın dışardan gözükme riskin yok. ellerini cama koyan kızın hafif eğilmesini sağladıktan sonra belini elinle bastırıp kalçasını dikmesini sağlayıp giriyorsun içine. arkasından bir elini dolaştırıp göğsünü avuçluyorsun bir elinde kalçaların üzerinde yuvarlak hatlar çizerek dolaşıyor. artık boşalmak üzeresin çıkartıyorsun yannanı sırtına doğru doğrultarak sıvazlıyorsun hızlı hızlı o kadar tahrik olmuşsun ki sırtına filan gitmiyor spermler. çok yukarıya doğru attırıyorsun. sırtının üzerinden eğimli bir inişle llerini koyduğu cama tamda gözlerinin önüne geliyor. camdanaşağıya doğru süzülüyor kızda gülümsyor arkasına doğru çevirip kafasını. bir eliyle boynundan tutup seni kensinie çekip dudaklarından öpüyor ve sana diyor ki " bunu sık sık yapalım "

    acilay ın anısına
    ···
   tümünü göster