/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 3651.
    +9
    sevgiliyle evde geçen dakikaları nasıl tarif edebilirsiniz?
    hepinizin olmuştur bir evi... aşk yuvası demez miydiniz sizde oraya? vardır aranızda delikanlı gibi sevenler... sevgilisiyle evde sevişmenin yanında muhteşem şeyler yaşayanlar yok mu burada? elbet vardır.
    bilirsiniz o evin yüceliğini. daha doğrusu kulübe bile olsa orası, sevgiliyle geçen en güzel dakikalar oradaysa, orası cennet değil midir ?ben mi fazla duygusal yaklaşıyorum, bilmiyorum.
    ama vardır aranızda çok sevmiş olanlar.'hadi eve gidip film izleyelim' diyenlerden yavşaklardan ayrı, sevgilisiyle sadece evde rahat edebilen, evde onun kokusunu içine çekerken mest olan 'adam'lar vardır bu sözlükte. vardır değil mi?
    sevdiği kızı ya da erkeği 'eve atmak'tan ziyade sadece evde geçen dakikaları çok sevdiği için sevgilisini eve zütüren insanlar vardır burada...
    hepinizin vardır o evlerde anısı. sevgiliyle izlenen bir film, yapılan bir yemek, edilen bir muhabbet... 15 yıl geçsede unutamazsın di mi?şimdi senden ayrı olsa da unutamazsın işte. çünkü evine girmiştir senin. çarşafını yıkasan da 100 kere çıkmaz işte kokusu uğraşmasana...
    ···
   tümünü göster