1. 1.
    +12 -1
    1- en güzeliniz en çirkin rus karısından daha çirkin
    2- sevişmekle sevmeyi bi türlü birbirinden ayıramadığınız için her orgazm sonrası yarak kürek cümleler kurmak zorunda kalıyoruz
    3- evlenmeden olmaz cümlesi yüzünden çoğumuzu sapık düşüncelere itiyorsunuz
    4- kendi aranızda her türlü muhabbeti yapıyorsunuz ama erkeklerle konuşurken bakire meryem gibi davranıyorsunuz
    5- çoğunuz içki içmeyi beceremiyorsunuz,iki bardak birayla amı zütü dağıtıyorsunuz
    6- dişiliğinizi kullanmayı tanga jartiyer giymek sanıyorsunuz.bir bakışla gibmeyi beceremiyorsunuz
    7- birilerine zor bağlanıyorsunuz ama bağlanınca da adamın anasını gibene kadar bırakmıyorsunuz
    8- zütünüzün hizasında etek giyiyorsunuz, dekolte açıyorsunuz ama birileri bakınca rahatsız oluyorusunuz.bu ne çelişki aq
    9- kapalı giyinenleriniz de naz yaparken heidiye benziyo aq istisnasız

    • birçoğu karaktersizdir. sizinle konuşurken akıllarından en az başka 1 erkek geçiyodur.

    • cikste asla cozutmazlar. odun gibi yatarlar, böyle yapınca namuslu göründüklerini düşünürler.

    • makyaj yapınca kendilerini prenses sanırlar.

    • arkanızdan konuşurlar.

    • yalan söylemek onlar için sıradan bi olaydır. ayık olun.

    • aşka inanmazlar onlar sadece insanları kullanmayı düşünürler. yani sizi sırf zaman geçirmek için kullanıyo olabilirler.

    • bizden daha hayvandırlar. geğirmek osurmak sıçmak göbek kaşımak vs. hepsi bunlarda da vardır ama dışarda belli etmezler.

    • bizden daha pasaklıdırlar. zekaları bizden daha düşüktür. onlar da bunun farkındadır. bu yüzden zeka düşüklüklerini gizlemek için duygusal ayağı yaparlar.

    • sizi asla umursamazlar. ne kadar iyi olursan ol, ne kadar pratik olursan ol.. her konuda en iyi olsan da umursamazlar. sebep: karakter sorunu.

    • "sen olmazsan başkasını bulurum" imasında bulunabilirler. hatta bulurlar da. o bulmadan sen ondan önce bi amlı bulmak zorundasın panpa.

    • bizden daha azgındırlar. önemli olan yer-zaman-olay üçlüsünü denk getirebilmek. burda biraz şansa ve zekaya ihtiyacın var. yakışıklılık amlılar için o kadar önemli değil.

    taktikler

    • iltifatın dıbına koyun. her fırsatta iltifat edip zütünü kaldırın ki kontrol sizde olsun. böylelikle canınızı sıkarsa kalkan zütü indirebilirsiniz.

    • onu mutlu edin. espri yapın ama güldürebilcek espriler yapın, sizinle iyi zaman geçirsin. sebep: bi süre sonra uzak kaldığınızda yokluğunuzun değerini anlaması lazım. onu mutlu edersen, yokluğun onu üzer. dayanamaz.

    • hata yapmaktan çekinmeyin. yaptığınız hatadan sonra özür dileyin. bu olay ona kendini değerli hissettirir. kontrol sizdeyken onun değerini siz belirlersiniz.

    • doğal olun ama sert bi tepkiyle karşılaşırsanız olayları kendi çıkarınıza çevirebilcek kadar aklınız varsa doğal olun.

    • ona önemli olduğunu hissettirin. bi süre o şişkin egosuyla oyalanır, egosunu şişircek birilerini istediği zaman bulabilir sen olsan da olmasan da. ama sizin gibisini asla bulamaz çünkü yukardaki "mutlu etme" faktörü yüzünden sizin sohbetinize bağımlı olmuştur. daha düşük karakterli ya da düşük zekalı bi adamla konuşurken sıkılmaya başlar.

    • ne kadar gibersen o kadar özlenirsin. mutlu ettiğin kadar üzmeyi de bilmen lazım. sen onu terkettiğinde o seninle mutlu olduğu anları düşünerek seni özler.
    ama o seni terkederse, senin onu üzdüğü anları düşünerek özler.

    yani terkedilme ihtimalin varsa üzmeyi de bilceksin panpa. terkedilirsen bıraktığın acıları düşünerek özlicek seni.


    vermiyosa: terkedin
    cinsel egonuz tatmin olduysa: terkedin
    aldattıysa: terkedin
    sevmiyosa: terkedin
    istemiyosa: terkedin
    özlemicek kadar duygusuzsa: terkedin
    umursamıyosa: terkedin
    inanmıyosa: terkedin
    giblemiyosa: terkedin
    yalvarıyosa: terkedin

    tartıştığınız halde saçma sebeplerle arayıp bişeyler soruyosa: ciddi düşünebilirsin. çünkü bi amlı asla o dandik egosunu kırıp da arayıp sormayı kendine kolay kolay yediremez. bunu yapabiliyosa herşeyi göze almıştır. ve buna rağmen yukardaki taktikleri denemeyi düşünüyosan ağır huur çocuğusundur panpa. o yüzden bi amlı herşeyi göze aldıysa zamanı geldiğinde kolayca terkeder. kime nasıl davranıcağını iyi seçmek zorundasın
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster