1. 426.
    +23 -3
    adam gibi görünen karaktersizlerin ismine bile katlanamadığı kişi; (bkz: mustafa kemal atatürk)
    bu karaktersiz yavşakların arasında bizler saygı duyulması gereken 'en azından bir şeye' saygı duyuyorsak, bunu da dışarıdan gelip sulandırmaya çalışmayın. evet dediğimiz gibi, hababam sınıfı olabiliriz ama ezbere bildiğimiz kutsal sayılan değerlerimiz vardır.

    dışarıdan gelip ortam karıştırmaya ve karıştıranlara da şakşakcılık yapmaya gerek yok, siz ortamda daha 3. entry'i girmekteyken biz ne mal (bkz: mal) olduğunuzu anlayabiliyoruz.

    bize her ne kadar eğitimsiz, terbiyesiz, ahlaksız varoş cocukları muamelesi yaparsanız yapın, bizler bu ülkede bir şeylere baş kaldırabiliyorsak, bunun karşısında sizin hakaret etmek değil, saygı duymanız lazım.

    sizlerin sözlük formatı, eski yazar ayarı, ortam meddahı düşüncelerinizden sıyrılıp adam gibi dile getiremediğiniz tepkileri biz dile getiriyoruz. biz yazıyoruz, biz yapıyoruz.

    bu ülkenin kutsal sayılan değerlerine saygıda kusur etmeyen bu canlı organizma için zorla saygı duymanızı isteyecek halimiz yok. evet, bizler, o üzerine ölü toprağı serpilmiş kitleden biraz farklıyız. dinamik ve saldırganız. ama bunlardan en önemlisi, kendisini bir halt sananlara karşı tepkiliyiz. bu ülke insanını salak yerine koyan insanlara karşı tepkiliyiz.

    anlamayan beri gelsin. kulaaana bizzat üfürücem.
    ···
   tümünü göster