1. 1.
    +15 -2
    Giderken sizi de unutmadım, asıl siz gibtiniz bu sözlüğü, huuruuuuuu çocukları... http://imgim.com/suz.jpg

    Bu son olaysa bardağı taşıran son damla misali.. böylece anlaşıldı ki bu sözlük ne biz yazarların ne modların ne de admin serkan incinin.. Bu sözlük sadece zall ın beyler. kimse kendini kandırmasın, adam kafasına göre sözlüğü kapadı, modu sildi, yazarları sildi.. yani adeta hepimizle taşşşaak geçti. siz uludağ sözlük e gelip sol frame gibertirseniz bende sözlüğü gibertirim dedi. Sözde sözlüğün tüm haklarını elinde bulunduran serkan inci yi hiç sayan bu tavrıyla sözlükte benim borum öter dedi. Ertesi gün serkan incinin tepkisini beklerken büyük bir gerçeği daha öğrendik, meğer serkan inci bu sözlüğün admini değil de zall ın getir zütürünü yapan, gerektiğinde zütünü yalayan bir kuklaymış sadece..

    inandık!!! Bu sözlük hepimizin dedik, gibertmeler yaptık, ziyaretler yaptık, zirveler yaptık, daha neler yapmadık ki! biz bu sözlüğü karşılıksız sevdik be panpa.. Ancak illa bir karşılığı olacaksa da böyle olmamalıydı..

    Hiç olmasaydı inancımız, sahiplenir miydik böylesine: http://imgim.com/sah.jpg

    Sigara gibi vazgeçilmez oldun haz doluyken bizi hep zehirledin! ama yine de inci giber dedik hep.. her zaman da gibtik aslında ama sen gittin zall a domaldın amk. soruyorum şimdi sana ne anladık bu şikişten !!!

    http://fizy.com/#s/1yn4jg - http://inciswf.com/haks%C4%B1zm%C4%B1y%C4%B1m.swf - hoşçakal panpa..
    ···
   tümünü göster