1. 1.
    0
    ankara tayfa özellikle okusun

    online mod kim varsa aşağıdaki özeti okusa yeterli

    olayı yarım saat önce falan öğrendim, bi de feysten taşak muhabbeti çeviriyordum; çok utandım şimdi.

    so whatla tanışıp ankara'daki ilk zirveme gittiğimde yaklaşık bi 25 kişi falan vardı mekanda ve içeri girdiğimde ilk hoşgeldin diyen adamdı o; en uzakta oturmasına rağmen!

    daha sonraki zirvelerde de çokça konuşma fırsatım oldu, adam gibi adamdır; bundan kimsenin şüphesi olmasın.

    sözlükte sorun yaşadığım her an yardımcı oldu, hiç de gocunmadı bundan eminim. işinin ehli adamdır vesselam, bilirim.

    önce yeterlan2'nin yazdıklarını okudum, sonra inci'nin. hangisinin daha içten, daha gerçekçi olduğunu kıyaslamaya cüret edecek adamın anasının züt deliğini gibeyim.

    inci ile bizzat tanışmadım, sadece bir kez pm yoluyla bir entry şikayetinde bulunmuştum. ırkçı bir entry'i silmesi için. aldığım cevap gayet samimiyetsizdi. mesajı ifşa etmenin manası yok. bu olaydan ötürü hesabımı sildirdim ve aylarca da girmedim sözlüğe. sonralarda kokler turizm ve so what kardeşlerimin ısrarıyla tekrar açtık hesabımı.

    şimdiyse bu dostlarımla birlikte gibtir olup gidiyoruz.

    inci'nin güvenilirliği benim gözümde hep diplerdeydi. ha dersiniz ki sen kimsin amk tanımıyor bile seni; varsın tanımasın, çok da gibimdeydi.

    şu sözlükten çok insanla tanıştım, üç dört çürük elma dışında hepsi on numara adamdı. bu sözlüğün bana kazandırdığı tek şey budur.

    so what binini aradım, beni sildir dedim, meşgulüm dedi kapadı bin. ehem, neyse. bu sözlükte daha fazla durmanın manası kalmadı. gerçi ben aylar öncesinden bırakmıştım zaten, bolca girdiğim ananlı entrylerim de bunun ispatıdır.

    kendinize iyi bakın binler.

    özet: online olan mod kim varsa lütfen silsin benim hesabımı da
    ···
   tümünü göster