1. 1.
    +55 -3
    evet beyler 2-3 hafta kadar önce kurduğum işimi sizinle de paylaşmak istedim.Şimdilik işler tıkırında...

    şirketin adı " o son kadeh ".

    güzel bir rakı sofranız var fakat muhabbet edicek biri mi yok ?

    arkadaşlarınızın muhabbeti çok mu sıkıcı ?

    dertleşecek adam mı bulamıyorsunuz ?

    eğlenmeye mi ihtiyacınız var ?

    hemen bize istediğiniz özellikte olan ürünümüzü söylüyorsunuz adres bilgisi ve zamanıyla birlikte hemen size gönderiyoruz ! ! !

    oktay abi :

    kod adı: kıvrak oktay

    canınız çok sıkıldı ve rakı ortdıbınız çok mu sıkıcı işte oktay abi tam size göre.1-2 kadeh içtikten sonra hem size hem cevrenizdekilere goy goy vererek masanın aniden çoşmasını sağlar , çalgıcıları masanıza toplar ve " ada sahilleri" ' caldırır söyler , söylettirir ; kalkıp oynar. ütopik komik hikayeleriyle sizi yerden yere vurma sözünü de veriyor kendisi.

    istanbul asya ve avrupa yakası için hizmet vermekte.

    saatlik ücreti 25 tl olup içki ve yemek masrafları sizdendir.

    rafet abi

    kod adı: hadi ordan rafet

    rakı sofrasında ibretlik ciks hikayeleri ve anılar anlatan birine mi ihtiyacınız var ? çok giben bir abinin tecrübelerine mi ihtiyacınız var ? işte hadi oradan rafet tam size göre. rakı masanızda 1-2 kadeh içtikten sonra doğa üstü gibiş maceralarıyla sizi " vay anasını gibim " dedirttiricek güçte olan rafet abimiz. çapkınlık sanatıyla ilgili bir kaç tiyo verceğine de söz veriyor. çevreden geçen kızlar hakkında " uffff ne giberim bee " edasıyla üzerinden fantezi kuran rafet abimiz rakı masanızdaki testesteron ihtiyacını tek başına karşılayacak.

    istanbul asya ve avrupa yakası için hizmet vermekte.

    saatlik ücreti 20 tl olup içki ve yemek masrafları sizdendir.

    ismet abi

    kod adı : ah ulan ismet

    çok yalnızsınız ve moreliniz mi bozuk ? derdinizi paylaşmak mı istiyorsunuz ? karşısında rahat rahat ağlamak mı istiyorsunuz ? ah ulan ismet işte tam size göre. lafınızı bölmeden her türlü sizin arkanızda olan ismet abi gece sonunda omuz omuza sokakta yürüme sözü de veriyor. anlattığınız sıkıntılarınız karşısında " ahhh ulan ahhhh " diye nida atarak eşlik edicek olan ismet abimiz size gece sonunda " deymezmiş beee " dedirtmeye söz veriyor.

    istanbul asya ve avrupa yakası için hizmet vermekte.

    saatlik ücreti 20 tl olup içki ve yemek masrafları sizdendir.

    bülent abi

    kod adı : bülbül bülent

    kalabalık bir rakı masanız var ve tam olarak şarkılarını bilmiyor musunuz ? sadece popüler şarkıların nakaratında mı eşlik ediyorsunuz ? zamanlama hatası yapıp farklı yerlerde mi giriyorsunuz şarkıya ? ve bunlar sizi utandırıyor mu ? işte bülbül bülent tam size göre. masanızda sadece şarkılara eşlik edicek olan bülent abi ezbere bildiğini binlerce şarkıyla sizi mahçup etmiceğine söz veriyor. yeri geldiğinde ayağa kalkıp bütün masayı çoşturması da cabası.

    istanbul asya ve avrupa yakası için hizmet vermekte.

    saatlik ücreti 30 tl olup içki ve yemek masrafları sizdendir.

    şimdilik 4 çeşit abimiz bulunmakta olup en kısa zamanda abi sayısı ve çeşiti arttırılıcaktır.

    iyi eğlenceler , afiyet olsun.
    ···
   tümünü göster