1. 1.
    +55 -5
    beyler yarın cumartesi malum çalışan tayfa için güzel birgün. geç kalkıcam geç yatabilirim keyfim yerinde yani. neyse aldım bikaç bira geldim eve müzikte açtım takılıyorum öyle.
    bizim üst kattaki kızların wc giderleri benim odanın duvarlarından iniyor aşağı. sesler gelir yani bi hareket olduğunda. derken bunlar muhtemelen sıçtılar çatır çutur bişeyler borulara takıla takıla gitti sonra güzel bir su sesi. düşündüm biraz en fazla birkaç santim yanımdan geçip giden sular az önce kızlardan birinin züt yanaklarına dokunup bir yapraktan süzülen su damlaları gibi düştüler deliğe sonra benim yanımdan geçtiler. bir züte çok yakındım yani.

    dedim bir 31 detoksu şart oldu.
    çıktım kapıdan sessizce. kapıyıda kapatmadım gürültü olur diye ses yapmasın diye terlikde giymedim çıplak ayaklarla çıktım yukarı. baktım kapının önüne çöpü koymuşlar. ulan alsam insem aşağı direk sorun yok. açtım içini orada karıştırdım. bir iki pet şişenin altında adeta bana göz kırpan baş parmak kısmı yırtık kırmızılı yeşilli bir çorap buldum.

    neyse onu aldım dedim içine girer çıkarım. bide koklayacak bişey olsun diye bakınıyorum. belki dedim çamaşır sütyen ne bileyim ağzını yüzünü sildiği bi peçete bulurum diye o anda kapı açıldı.

    ne yapıyorsun sen huurçocuğu dedi. bi anda soğudum kızdan. ailemle ilgili kötü şeyler düşünen bir kızla nasıl ortak bir noktam olabilirdi yarın bigün evlensek annemin elini öperken aklıma gelmeyecek miydi bu lafı. ciğerlerimin en drin yerlerinden o anda çektiğim balgamı tişörtünün üzerinde açık duran boynuna atıp oradan koşarak uzaklaştım.
    ···
   tümünü göster