1. 1.
    +3 -4
    Beyler bılıyosunuz efsane gerı donuyor dızıde ufak tefek hatalar oluyor genel olarak senaryo harıka surukleyıcı dızımız ama bu ufak hataların da olmaması dılegıyle yenı sezonda sımdı bu ufak bı kaç hata tespıtını sızlere sunacam

    geçen tekrarlarını izliyorum ılk sezon seyıt bı meyhanede türkü soyluyor. Turkucu olma umuduyla orda meyhanenın sahıbı bı abımız var neyse buraya kadar sorun yok. En son fınal bolumundede seyıt kardesımız turkucu oldu bunu bılıyoruz son bolumde turkucu oldugu meyhane sahıbı ıle ılk bolumlerdekı meyhane sahıbı aynı abımız aynı fıguran bu hataya nasıl dusmus senarıstler ınanamıyorum bu kadar emek verılen ılk bolumunden son bolumune kadar senaryosu bırbırıne baglı olan bızı her bolum sasırtan bu denli bı yapımda nasıl olurda boyle bı hata yapılır anlam veremıyorum. beyler oyuncu abimizide buldum http://www.batumajans.com ... oy-1-83-kilo-113--10-.jpg buyrun bu abimiz şevki özcan ilk bölümlerde de meyhane sahibi iken seyit şarkı soyluyor meyhanesinde, ama nasıl oluyorsa aradan uzun zaman geçtıkten sonra fınal bolumunde seyiti daha yenı tanıyor.

    66. bölümde Sinan hastanede bir mafya babasına kan veriyor ve Sinanın ve mafya babasının kan grubu AB RH (-) olarak belirtiliyor.

    67. bölümde ise yenilmez pehlivan Osman Ağa kaza yapıyor ve 0 RH (-) kana ihtiyaç duyuluyor. O sırada bu kan olayını duyan bir homociksüel kendi kanının 0 RH (-) olduğunu söylüyor ve kan veriyor. Bu kan verme olayı nedeniyle Osman Ağa nonoş oluyor [Nasıl olduğu tıp tarihinde yok]. Neyse Osman Ağayı bu durumdan kurtarmak için ve eski sert haline geri dönebilmesi için Sinanın kan verdiği mafya babasından Osman Ağaya kan veriliyor. Ve sonunda Osman Ağa eski maço haline geri dönüyor.

    şte problem tam burada. Nasıl oluyorda bir önceki bölümde kan grubu AB RH (-) olan mafya babası, bir sonraki bölümde 0 RH (-) olan Osman Ağaya kan verebiliyor.

    Ve Son bı tespıt daha:
    Geçen haftaki Akasya Durağı dizisinde komiserden intikam almak isteyen eski bir mahkum, hastaneden kaçıp durakta taksicilik yapan kızı kaçırıyor... Buraya kadar normal.. Ondan sonrasında ise kızın telefonundan komiseri arıyor ve 1 dakika sonra telefonu takip edemediklerini, kızın telefonunun yolda giderken bir yere atıldığını söylüyor... Yine 1 dakika sonra tekrar kızın telefonundan arayıp buluşma yerini söylüyorlar... Tamam, her ne kadar biraz mizahi bir dizi olsa bile, bu kadar da seyirciye saygısızlık olmaz bence.

    evet uzun ama okumaya deger bu hataları beyler dızımızdekı gormek ıstemıyoruz bu hataları bu kadar akıcı bı senaryoda olmaması gerek
    ···
   tümünü göster