1. 1.
    +21 -5
    öncelikle bonzai çeşit çeşittir, kötüdür, kakadır , intihar gibidir, adam öldürür baştan söyleyim.

    bonzai nedir?

    bonzai sentetik bir uyuşturucu çeşididir. şekil şemal itibariyle esrardan ayırt edemezsin. etrafındaki beyaz kimyasalları görmen çok zordur. harmanlanıp içilir. aslı tarım ilacıdır. kimyasala girer. eroin ile kokain ile aynı uyuşturucu segmentindedir. bonzai ot değildir.

    bonzainin etkileri;

    tek bir nefes bonzai bile içinde bulunduğun haleti ruhiyeye göre hayatını gibip fırlatmaya yetebilir.

    ani kalp çarpıntıları, damak kuruması, özellikle ensede ve vücudun hemen hemen her yerinde uyuşma hissi belirgin fiziksel belirtileridir.

    pgibolojik olarak bir çok insanı ölüm tribine sokar. aklınla mantığın bir araya gelemez. delirdiğini düşünürsün. aklını yitirir, yaşam ile ölüm arasında gider gelirsin. hayatta kalmak için tüm hayatın boyunca hiçbirşeye ve hiç kimseye yalvarmadığın kadar yalvarır , allah' tan aklına mukayyet olmasını yüzbinlerce kere dilersin. bunlar sadece başlangıçtır.

    bonzai ananın dıbını tersten görmek değil, bonzai kendi cesedine tersten bakmak gibidir. ani duygu geçişleri yaşar, birisini öldürmeyi, birisinin seni öldüreceğini, kendini öldürmeyi düşünürsün. paranoya yaratır etkisi ortalama 2,5 - 3 saat sürer ama bu sana yıllar gibi gelir. bir daha güneşi göremeyeceğini düşünürsün.

    eğer bu taku tanımadığın biriyle veya birileriyle içersen katil olman veya birisi tarafından öldürülmen işten bile değildir.

    tüm hayatın boyunca çektiğini düşündüğün çileleri al bir kenara koy , bonzai denilen tak sana 3 saatte tüm bu çilelerin 1 milyon mislini çektirir.

    tripten çıkamayan bir çok insan bu tak yüzünden aklını yitirmiştir ve şu anda hayatlarının kalan kısmını herhangi bir ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde geçirmektedir. diğer şanslı kişiler ise mezar taşlarına bonzai içmeyin , içirtmeyin yazdırmışlardır.

    dünyanın bir çok yerinde bu bonzai illeti yüzünden cinayetler , intihar vakaları gerçekleşmiştir.

    buraya şimdi cengaver bebeler gelir. yok öyle değil böyle değil falan diye bıcırdarlar. siz onlara aldırış etmeyin. abinize kulak verin. yapmayın gençler. uyuşturucu kötüdür.

    daha birçok çeşidir vardır onları da sonra anlatırım. ha unutmadan bunların hepsini bir arkadaştan duydum ahahahahah.

    şuraya 13/02/2011 tarihli resmi gazetede yayınlanan bakanlar kurulu kararını da koyayım da heyecanlı bebeler bu takun suç olduğunu gözleriyle bir görsün o)

    http://www.resmi-gazete.o...si-hakkinda-karar-460.htm

    öptüm canlarım. hayatta kalın o)
    ···
   tümünü göster