1. 1.
    +45 -9
    açıklıyorum panpalarım. öncelikle okumayacak olanlar yada küfür edecek olanlar vs. gitsin kuru kalabalık istemiyorum. karşı oldugum düşünceyi savunanlar gelsin burası bir tartışma platformu olacak. öncelikle sözüm inci sözlük üyelerine.

    sözlüğün amacı büyümek ve seviyeli bir şekilde ilerleyip isim yapmak hoş vakit geçirmek birşeyleri değiştirmek. ama sözlükte bir takım kişiler varki -bunlar genelde 3 ve 4. nesil olanlar- konu açan ne kadar 5. nesil varsa direk eksiliyor okumuyor liseli muamelesi yapıyor. şimdi size burada en az 30 tane hemen ulaşabileceğim sözlükte 2, 3 ve 4. nesil yazar olup 95-98 arası dogumlu insan ifşa edebilirim ki 3. şahış ifşası yasak. ben yeni üyeyim sözlüğü uzun zamandır takip ediyorum daha önceden 3. nesil olan hesabım yaptıgım bir hata sonucu silindi ve tekrar üye olmak bu güne nasip oldu. ayrıca sözlükte şuanda en çok aktif olarak duran kişiler yine 5. nesillerdir. yeni üye olmuş birinin hevesli olması bişeyler paylaşması gayet normal zamanla onlarda sözlüğün raconuna ayak uyduracaklardır.

    demek istediğim şu ki her 5. nesil çocuk değildir -sanki amk 1. 2. nesil üyelikler 10 yıl önce alınmış gibi konuşmayın- diğer nesillerle aralarında 5-6-7 ay gibi kısa bi süre vardır. illa ki aralarında çocukca şeyler paylaşan olabilir ama dediğim gibi genel bir yargıya varmayın ve 5. nesiller siz glemeyin gibtirin gidin gibi sözlerde kullanmayın. bu konuyu hep dile getirmek istemiştim bugüne denk geldi. her neyse panpalarım haksız olmadıgımı düşünüyo ve destekerlinizi bekliyorum.

    özet : 5. nesiliz die ezmeyin hepinizin amk. okuyun bi zahmet.

    edit : sktir git liseli diyenlere sesleniyorum 21 yaşında fakülte ögrencisiyim amk.

    edit 2 : serkan inci bize bahmiyyy bu konu çok ses getirecek ve köklü bir değişimin ilk adımları atılacak.
    ···
   tümünü göster