1. 1.
    +3 -1
    genelde bakımsız olurlar. dıbını fazla traş etmezler. fazla yıkanmazlar haftada 1 kez civarı. yazları dışarı çıkan kot pantolonlu kızların amı terlemekten buruşmuştur adeta.o yüzden o terin etkisiyle o kızların amı misli misli kokar. birde adet kanaması olmuş kızlar varki. hani dişimiz kanadığında ağzımız kokar ya onlarında amı kanadığında leşten farkı olmaz. yıkanması şart. zaten o kokunun büyük bölümü kandan geliyor.
    traş olmayan kızlar dışardan belli olmaz. yüzü makyajlı olup amı kıl içinde olan kızlar mevcut. birde tuvaletini yaptığında zütünü iyi silmiyorsa o tak zütünde kuruyup kalmıştır ve birazıda kiloduna veyahut tangasına bulaşıp sarı sarı taklar vardır kilodunda.o kilodundaki tak kokusu dıbınada yansıyıp geri dönmez bir pis kokusu halini alır.o kilodunu banyo yaptıktan sonra bile değiştirmeyen pasaklı kızlar mevcut. onların am kokusu iğrençten öte değildir.
    kilolu olan kızların amındaki et diğerlerine göre daha fazla olur. daha büyük et olduğundan daha büyük bir koku oluşur o bünyede.
    evet bildiğin amcığın en büyük sorunu olan kokular.
    ···
   tümünü göster